“Värvigammadest on sel hooajal moes erksamad toonid, eriti just roheline ja sinine, samuti roosad ning oranžid toonid,” rääkis stilist. Kuigi tema sõnul ei ole sellel hooajal suure tähelepanu all midagi sellist, mida varem näinud ei ole, on suurim fookus just erksatel värvidel. “Kui eelnevatel aastatel on kevade saabudes poodides märgata rohkelt mustreid, on sel aastal neid poelettidel vähem ning mängitakse rohkem erinevate kangastega: läikivad pärlmutter ja kootud materjalist rõivad lisavad riidekappi omapära ja sobivad eriti neile, kes tahavad kanda midagi ägedat, kuid mustritest lugu ei pea,” selgitas stilist.

Trenditeadlikul naisel olgu kapis laiad teksad

Kuigi noorem generatsioon on alt kitsenevad teksad maha kandnud, on stilisti sõnul ka nendel trenditeadliku naise kapis oma koht ja ümber teksaseid saab hästi kombineerida näiteks oversized pluuside või pintsakutega. “Siiski, kes trende jälgib, teab, et üks paar alt laienevaid pükse peaks algavaks hooajaks kapis olemas olema,” teadis Kristiine keskuse stilist rääkida.

Sellel hooajal märkab poodides ka asümmeetrilisi riideid, samuti on olulisel kohal lõhikuga kleidid ja seelikud. “Erilised lõiked on ka toppidel, samuti kohtab näiteks ühe varrukaga kleite ning ka veste ja nabapluuse. Lõigetest domineerivad veel drapeeringud õlgadel ja puusadel ning ka eelnevalt mainitud alt laienevad püksid,” kirjeldas stilist trendikaid lõikeid. Ta lisas, et antud valikud on küll julged, kuid ta innustab igaüht andma võimalust kasvõi proovimise näol ka sellistele esemetele, mida tavaliselt ei kanna.

Moes on 90datest inspireeritud riided ja aksessuaarid

90datest inspireeritud riided ja aksessuaarid on poelettidel domineerinud juba mõnda aega ning ka algav hooaeg pole erand. “Nii 90date teksajakid kui ka seelikud on algaval hooajal kindlasti teemas. Samuti ka romantilises stiilis 90date pintsakute ja seelikutega komplektid, mida leidub paljudes erksates toonides ning samuti ka tikanditega — nende pluss on see, et sobivad nii kontorisse, viisakamatele üritustele ning vaba-aja veetmiseks võib 90date pintsakut kombineerida näiteks teksadega,” tõi stilist välja.

“Kui möödunud hooajal domineerisid minisuuruses kotid, mis on üsnagi ebapraktilised, siis sel hooajal saab outfite täiendada suurte käekottidega, mis mahutavad endasse kõik, mida ühel naisel vaja on. Lisaks on moes väikesed õlakotid — just sellised, et mahutavad kõige vajalikuma ning väikese ketist sangaga, mida on võimalik erinevate ehetega kombineerida,” selgitas Kristiine keskuse stilist. Ta rääkis, et päikeseprillide osas on moes julgemad ning suurema raamiga 90ndatest inspireeritud päikeseprillid, mida on saadaval ka erksates värvitoonides.

Kanda tuleb seda, mis parasjagu kõnetab

Kui mõelda ühe kõige trendikama eseme peale, mis võiks igal trenditeadlikul naisel kapis olla, tõi stilist välja n-ö “alasti kleidi”, mis kujutab endas poolenisti läbipaistvat kleiti, mida kombineerida näiteks t-särkide, pükstega või kanda teise kleidi peal. “See on kahtlemata selle kevad-suve hooaja kõige julgem ja seksikaim trend, mida saab kanda mistahes garderoobist leiduvate riietega. See on julge, aga kindlasti sel aastal top 1 riideese, millega kevadele vastu minna,” rääkis stilist.

Kristiine keskuse stilist soovitab kõigil olla rohkem julge, proovida erinevaid lõikeid ja toone ning mitte liiga palju mõelda selle peale, mis on moes ja mis mitte. “Minu arvamus moest on alati olnud — ei ole õiget ega valet. See, mis parasjagu kõnetab, ongi õige. Isegi, kui ollakse harjunud kandma musta, aga nüüd kõnetab neoonroosa — igaühel on võimalus kanda kõik enda omaks,” inspireeris stilist kandma just seda, mis endale meeldib.

Jaga
Kommentaarid