Kommunikatsioon on magamistoas sama oluline kui muudes tubades. Avatud ja ausa suhtlemiseta võib iga naisega juhtuda, et ta teeskleb aastaid orgasme. Naine tahab meest voodis tema soorituse eest premeerida. Orgasm on mehele suurim preemia, isegi kui naine enda oma teeskleb! Mehed on enamasti voodis hakkamist täis ja oma naise rahuldamine on ülim eesmärk. Kui aga naine ise oma keha ei tunne, ei oska ka mees tema orgasmi meloodia nuppe õiges järjekorras vajutada. Kui naistelt küsiti, kas nad usuvad, et neil on g-punkt, vastas 56% eitavalt. See on selge märk, et oma kehaga ei olda sinasõbrad. Naistel ei ole mitte g-punkt, vaid naudinguid täis g-tsoon, mis pakub erinevaid orgasme. Selleks et keegi ei peaks voodis orgasme teesklema, peab naine oma keha ise tundma õppima ja mees on selleks parim abiline.

Mis on g-punkt? Kus on g-punkt? On see üldse päris?

G-punkti avastas 1940-ndatel Saksa teadlane Ernst Gräfenberg. See fakt on natuke võrreldav väitega, et Columbus avastas Ameerika - millegi, mis oli olemas juba ammu enne seda, kui Columbus sinna jõudis. Aga Ernst Gräfenbergi järgi on g-punkt oma nime saanud. 2012. a avaldas üks uuring, et pole piisavalt anatoomilisi tõendeid, mis kinnitaksid, et igal naisel on g-punkt. Pärast seda tekkis seisukoht, et g-punkt pole niivõrd eraldi seisev mõnupunkt, kuivõrd kliitori mõnunärvide lõpmed, mis ulatuvad vagiinasse.

2022. aastal tuli Sexual Medicine Review välja ahjusooja avastusega, et g-punkt ei ole üldse punkt, vaid hoopis tsoon, mis koosneb mitmest mõnunärve täis osast:

  • peri-ureetra näärmed
  • ureetra
  • tupe eesmine sein

Mida suuremat osa mõnunärve seksi ajal stimuleerida, seda võimsam on naise orgasm. G-punktist rääkimise võime nüüd lõpetada ja nimetada asju nende õigete nimedega: naistel on g-tsoon. See on kõigi naiste erootiliste naudingute mõnukeskus. Mõned naised saavad orgasmi, kui seda tsooni stimuleerida vagiina seest ehk klassikalise penetratiivse seksi kaudu, ent enamik naisi vajab ka välist stimulatsiooni kliitoril. Kliitor ei ole samuti ainult üks nupuke, vaid kogu naise tupe välist osa hõlmav mõnunärvide kogumik.

Jahiretk naise g-tsooni leidmiseks võib alata


Kui te hakkate oma naise g-tsoonis orienteeruma, tasub meeles pidada, et naine tunneb ise oma keha kõige paremini ja oskab tõenäoliselt suunata, kuhu liikuma peab. Kui mitte, siis enamasti asub vaginaalne mõnupunkt, mida teatakse g-punktina, vagiina avast 2,5-7,5 cm kaugusel tupe ülemises seinas. Sõrmed on g-punkti avastamisretke jaoks piisavalt tundlikud ja parimad vahendid. Lõika küüned ja lõbu võibki alata.

Orgasmil ja orgasmil on vahe - millest see tuleb?


Erutatud olekus g-punkti kude paisub ja seda on lihtsam leida. Seetõttu on oluline eelmäng: suudlused, silitused, massaaž... Naise g-tsoonis mängivad suurimat rolli kaks mõnunärvi, mis läbivad keha eri teid pidi, ja nende stimulatsioon pakub naisele erineva tundega orgasme.

Lokaalne orgasm kliitoril


Pudendaalne närv ulatub kliitorist selgrooni. Mõnunärv on nahapinnale lähedal ja seetõttu kõige lihtsamini stimuleeritav. Ilmselt sellepärast ongi 75% naiste orgasme kliitoril. Seksleluga kliitorit stimuleerides on orgasm veidike kähkuka moodi, sest saabub kõigest mõne minutiga. Kliitori orgasm on väga konkreetne nii-öelda lokaalselt tuntav orgasm.

Üle kogu keha lainetav orgasm

Uitnärv läbib kõige sügavamat osa vagiinast ja lookleb läbi kogu keha. Uitnärv algab ajust ja on keha pikim närv. Kuna see ulatub vagiinasse, kaasneb selle närvi stimulatsiooniga kogu keha raputav orgasmilaine, mis lõdvestab juustest varbaotsteni. Uitnärvi stimuleerimiseks pane oma sõrmeotstele veidike libestit. Naine nautigu g-punkti jahi ajal lae vaadet. Masseeri vagiina ülemist seina ringjate liigutustega samal ajal kergelt peale surudes - kujuta ette, nagu üritaksid tema naba õrnade liigutustega seestpoolt välja lükata.

Kui naise erutatus on piisavalt kulmineerunud, tunned g-punkti oma sõrmede all ära oakujulise veidi paisunud alana. Mõnel naisel asetseb see rohkem külje seinal. Kui naise vagiina oleks kell, siis g-punkt jääb kusagile kella kümne ja kahe vahele. Otsi mõnuuba üles ja stimuleeri seda võiduka lõpuni! Pea meeles, et naine ei ole münditasku, kus sobrama hakata. G-punkti tuleb õrnalt stimuleerida. Tee sõrmega ringjaid, edasi-tagasi rütmilisi liigutusi. Varieeri rütmi, kiirust ja survet, kuni leiad selle õige, mis on naisele kõige nauditavam.

Kuidas g-punkti stimulatsioon uuele tasemele viia?


Järjekindlus ja kerge surve on g-punkti massaaži märksõnad. Aseta oma vaba käsi naise kõhule umbes sinna, kus häbemekarvade ülemine piir lõppeb. Suru kergelt ja rütmiliselt üles-alla. Nii stimuleerid sama mõnunärvi teist otsa.

Võta appi sekslelu. Hellita tema kliitorit väljastpoolt, samal ajal kui tegutsed sõrmedega g-punktil. Rütmiliselt kliitorit imevad sekslelud ajavad iga naise pöördesse. Kahe mõnunärvi samaaegne stimuleerimine viib eriti võimsa orgasmini, mis lainetab üle kogu keha. Kui sõrmed ära väsivad, võta appi g-punkti vibraator või dildo, mille otsast laienev kuju on disainitud täpselt õiges vahemikus survet avaldama.

Selleks et g-punkti avastusretk ainult naise mõnuks ei jääks, võtke sisse poosid, mis pakuvad g-punktile penetratiivse seksi ajal kõige suuremat survet: naine lamab selili voodis, nii et selg on kergelt nõgus. Pane tema puusade alla padi, et puusad oleksid kergelt tõstetud ja peenise surve oleks kõige tugevam vagiina ülemisele seinale.

Vahet ei ole, millega g-punkti stimuleerida. Peamine on, et naine seda naudiks. Õige intensiivsuse leidmiseks on rusikareegel: kui oled mõnupunkti üles leidnud, kulmineeri massaaži tugevust ja rütmi, kuni see tundub naisele liig. Seejärel keera intensiivsust nii palju maha, et see jääks piiri peale, aga oleks veel naisele nauditav.

Jaga
Kommentaarid