Naise sõnul on see harjumus lausa nii laialt levinud, et ta kohtab seda oma tööl pidevalt.
Nimelt panevad paljud inimesed kassasse jõudes oma rahatähe või loteriipileti (selleks, et võitu kätte saada), hetkeks hammaste vahele "hoiule", et siis sahmerdades kotist midagi otsida. "Selline käitumine on lihtsalt rõve, rääkimata sellest, kui ebahügieeniline see on," sõnab kassiir ja palub inimestel see koheselt lõpetada.

Kuna juhtumid on nii sagedased, siis on juhtunud ka seda, et müüja on kliendile pidanud märkuse tegema ning paluma tal hoopis pangakaardiga maksta.

Hirm haiguste ees

Samuti on kassapidajatel põhjendatud hirm saada endale lisaks muudele pisikutele ka koroonaviirus, mis levib just sageli ka sülje kaudu.

"Meie ju ei pane rahatähti enne teile ulatamist suhu, miks te seda siis meile teete," küsib ärritunud müüja. "Teie jaoks oleks see rõve ja vastik." Ta lisab ka, et kui klient peaks ka solvuma, kui tema niisked rahatähed tagasi lükatakse ja juhataja jutule minema, siis toetavad ülemused oma alluvaid sajaprotsendiliselt.

"Palun loobuge sellest vastikust harjumusest," toonitab kassiir veelkord.

Arvatakse, et paberraha on räpasem ja kannab rohkem baktereid kui tualettpott ning isegi eksperdid on hoiatanud, et pole tark raha suhu pista.

allikas: The Sun