1. Mine õue!

Pea oma lõunapaus õues päikese käes, tee väike jalutuskäik, võta 10 minutit pargipingil päikest ja tunned, kuidas eluisu tagasi tuleb, õpetab portaal MommyNoire.

Veel häid nõuandeid:

2. Tee trenni

30 minutit treeningut muudab su päeva hoopis teiseks, seega pane tossud jalga ja mine jooksma!

3. Kirjuta oma parimale sõbrale kiri

Mitte sõnum või e-mail, vaid päris kiri pastakaga paberile, otsi juurde ka ilus ümbrik ja tore kirjamark ning pane kiri posti. See on hea viis enda välja elamiseks ja võid kindel olla, et su sõbranna on ülirõõmus, et sa teda nii ägedal moel meeles pead.

4. Kutsu sõbrannad kokku

Peo planeerimine on lõbus ja vahva tegevus, mis viib su mõtted mujale ja tekitab elevust. Ja muidugi on jagatud mure pool muret, seega pole mingut põhjust kodus üksi nukrutseda!

5. Proovi midagi uut

Näiteks uut šokolaadi, kingi või kleiti. Loe uut raamatut, vaata uut filmi, jaluta uuel tänaval, kokka õhtusöögiks midagi, mida sa pole varem proovinud.

6. Võta ette eneseabiraamatud

Kui su tusatuju on pikemaajaline, ära häbene ja pöördu eneseabiraamatute poole. Maailmas on palju inimesi, kes teavad, mida sa tunned ja kuidas olukorda parandada, lase neil end aidata.

7. Meenuta

Tuleta meelde vanu häid aegu, kui olid kooli võrkpallinaiskonna kapten, sõbrannade seas hinnatud heegeldaja või oskasid teha parimaid muffineid. Miks mitte uuesti oma unarusse vajunud hobidega tegelema hakata?

8. Joo vett

Kuigi käsi tahaks vägisi sirutuda magusate karastusjookide poole, jäta need seekord poeriiulile ja joo tavalist vett. Magus tekitab küll hetkeks heaolutunde, kuid heaolu asendub üsna pea veel hullema masendusega ja veelgi kehvema enesetundega. Vesi aga on su kehale hädavajalik ja kui su tervis on korras, tunned end paremini.

9. Hinga sügavalt

Sügavalt sisse ja välja hingamine rahustab ja lõõgastab ning vabastab meid muremõtetest. Aitab ka ainult ühest minutist rahulikust ja sügavast hingamisest, et pingeid leevendada ja rahuneda.

10. Premeeri end

Nägid poeaknal ägedat kleiti, mis sulle ideaalselt sobiks? Osta see ära! Tunned puudust maniküürist ja pediküürist? Pane salongi aeg kinni! Sa oled preemia ära teeninud.