1. Osta endale hularõngas ja höörita iga päev vähemalt 20 minutit puusi. See on lõbus ja tunned end jälle nagu laps ning lisaks saad endale kauni talje!

2. Pane kaela erinevate pikkustega kaelakeed. Lühikeste ja pikkade kaelaehete segu annab sulle laheda ja ainult sulle omase välimuse ning näitab sind julge ja enesekindlana — kindlad plusspunktid!

3. Mõtle enne magama jäämist häid mõtteid. Inimesed, kel on positiivne ellusuhtumine ja maailmavaade, magavad sügavamalt ja kauem kui pidevad muretsejad. Hea uni — hea välimus — näid noorem!

4. Kanna huultele heledamat tooni roosat huulepulka. See värskendab su välimust sekundiga ning annab noorusliku jume.

5. Naerata! Ka siis, kui sul selleks tuju ei ole. Naeratus kaunistab igat naist.

6. Proovi midagi uut. Elevus ja rõõm, mis uute asjade ja maitsete proovimisega ning kogemuste saamisega tekivad, vallandavad vananemisvastase hormooni dopamiini.

7. Meenuta mineviku toredaid hetki. Kuula oma lapsepõlve lemmikmuusikat, vaata pilte, meenuta vahvaid reise. Heade mälestuste meenutamine annab buusti su mälule, heaolule ja tervisele!

8. Seksi. Täna õhtul ja homme hommikul ka.

9. Logi end Facebooki. Inimestel, kes suhtlevad aktiivselt sõpradega, on suurem lootus oma mälu säilitada. Lisaks annavad sõbrad hea tuju ja enesekindluse ja panevad sind naeratama.

10. Selg sirgu! Mida parem rüht sul on, seda pikem, saledam ja kenam (loe: noorem) välja näed.

Allikas: Redbook