1. Paarid käivad käsikäes ja amelevad tänaval — nagu suvel oleks igasugused piirid lubatud ületada ning sündsus ja moraal on kaks sõna, mis suve juurde ei käikski!

2. Facebook on täis nunnusid päikeseloojangupilte, sest kõik tuttavad paarid käivad õhtuti Pirital või Laulasmaal romantikat tegemas. Ja millegipärast ei suuda nad neid hetki endale hoida, vaid jagavad ikka kõigiga, justkui see annaks romantikale veel erilise võnke juurde.

3. Sind ei kutsuta paljudele üritustele, sest osad naised on suve tulekuga peast ogaraks läinud ning kahtlustavad, et kõik vallalised on kodust välja tulnud ainult selleks, et nende kallim hoovi tõmmata. 

4. Sõbrad ei anna alla ning üritavad vähemalt kord nädalas sind paari panna mingisuguse täieliku tropiga. Nad ei saa aru, et see, et sa oled juba mitu aastat vallaline olnud, ei tähenda, et sa nüüd peaks hakkama põhjakoristajat mängima ja sodi üles korjama.

5. Kõik kutsed üritustele saadetakse kahele. Ka sulle, kuigi nad teavad väga hästi, et sa oled üksi. “Oi, sa ei leidnudki kaaslast? Kahju…” kehitavad nad õlgu, kui omapäi peoruumi uksest sisse marsid.

6. Pulmas saad tantsida ainult vanaonu ja seitsmeaastase tädipojaga. Loomulikult istud lastelauas, sest ülejäänud istuvad paarikaupa ja üksikut kohta ei ole.

7. Oled ainus, kes tahab õhtuselt ürituselt edasi ööklubisse minna. Paarikesed hiilivad ööpimeduse katte all koju ära.

8. Loomulikult oled kõikidel nädalavahetustel ja ka jaanipäeval tööl, sest ka ülemus teab, et sa oled üksi ning eeldab, et sul pole mitte midagi muud teha.

9. Vanemad on loobunud. Nad arvavad, et sa ei kõlbagi millekski muuks kui pidutsemiseks, sest meest sul ei ole ega nüüd ilmselt enam ei tule ka… See on loomulikult viinud su maine täiesti põhja ja nad ei väsi kordamast, kui pettunud nad sinus on.

10. Kui sa siis lõpuks mingi noormehega kohtingule lähed, on su tutvusringkond elevil nagu väike laps jõuluõhtul! Nad planeerivad KOHE ära su pulmad, leiavad sulle korteri ning valivad välja teie laste nimed. Sina ise kuuled seda muidugi täitsa juhuslikult kelleltki kolmandalt ning nii vürtsikate lisandustega, et suu jääb lahti.