1.       Spargel. Spargel sisaldab ohtralt kaaliumit, kiudaineid, vitamiine B6, A ja C, tiamiini ning foolhapet. Viimane mõjutab histamiini tootmist kehas, mis on vajalik orgasmi saavutamiseks mõlemale sugupoolele.

2.       Mandlid. Antiikajal peeti mandleid viljakuse sümboliks. Mandlilõhn tekitavat naistes kirge. Mandlites on ohtralt vitamiini E, magneesiumit ja kiudaineid, mis parendavad üldist heaolu.

3.       Avokaado. On arvatud, et mõjutab nii meeste kui naiste seksuaalsust. Vili on eriti kasulik rasedatele, kuna sisaldab väga palju foolhapet, samuti vitamiini B6 ja kaaliumit. Lisaks aitab kaasa immuunsuse tõhustamisele.

4.       Banaan. Vili sisaldab kaaliumit, magneesiumi ja B-vitamiine. Lisaks sisaldab see kelaatmineraale ja ensüümi bromelaiin, mis tõstavad meeste libiidot.

5.       Basiilik. Basiiliku aroom on nii ahvatlev, et võib isegi peavalu ravida. Basiilikul on keha soojendav mõju ning ta ergastab vereringet.

6.       Šokolaad. Miks teeb just see toit meid nii õnnelikuks? Ta sisaldab teobromiini, mis on kofeiinile sarnane alkaloid. Šokolaad aitab ka ajul toota head enesetunnet tekitavat serotoniini ehk nn õnnehormooni. Oluline on meeles pidada, et süüa tuleks tumedat šokolaadi, mis sisaldab uskumatult palju antioksüdante.

7.       Munad. Munad sisaldavad palju vitamiine B6 ja B5, mis tasakaalustavad hormonaalset taset ning aitavad stressi vastu võidelda. Toore muna söömine enne seksi peaks tõstma libiidot.

8.       Viigimarjad. Viigimari on seksikas nii sisemuselt kui väliselt. Paljud kultuurid on seda seostanud viljakusega.

9.       Hanemaks. Hanemaks seostub paljudele luksusliku eluga, nagu teemandid, karusnahk ja šampus, ning tõstab kindlasti meeleolu.

10.     Austrid. Toored austrid sisaldavad rikkalikult tsinki, mis suurendab sperma ja testosterooni tootmist. Seega tõuseb ka libiido. Samuti sisaldavad austrid oomega-3 rasvhappeid, mis parandavad üldist heaolu ning aitavad võidelda isegi depressiooniga. Lisaks saab sealt ka dopamiini, mis iseenesest eritub ajju just armudes.