1. Mõne kalli ja edeva poe kinkekaart, aga väga väikese väärtusega (nt juveeli-, elektroonika- või mööblipoe 5-erone kinkekaart).

2. Pusle, millest on üks tükk puudu.

3. Eneseabiraamat teemal “kuidas olla parem inimene”.

4. Pilet üritusele, kuhu saaja ei saa kindlasti minna (tööpäevaõhtune kontsert, massaažiaeg või koolitus teises linnas).

5. Temanimeline annetus fondile, millest see inimene põrmugi ei hooli.

6. Raamitud pilt sinust ja su kallimast inimesele, kes su kallimat ei tunne.

7. Aksessuaar millegi jaoks, mida tal ei ole.

8. Riided, mis on tema jaoks selgelt liiga suured või väiksed.

9. Kõik, mis vihjab kehakaalule: kaalulangetusraamat, spordiklubi kinkekaart, dieediprogramm vms.

10. Kellelegi, kes peab end suurepäraseks kokaks, sobib väga hästi kokaraamat algajatele, mis õpetab muna keetmist ja kartuli koorimist jne.

11. Eriti hea kink vastikule ämmale: kingi talle raamat mingil teemal, mida ta sulle pidevalt ette heidab. Kas ta arvab, et sa pole tema poja jaoks piisavalt hea? Osta raamat, mis õpetab, kuidas emad peaksid suutma oma lastest lahti lasta. Sa pole tema meelest piisavalt korralik? Vali raamati, mis õpetab koristama ja puhtust pidama. Ta väidab, et sa norid pidevalt tüli? Jah, see on raamat “kuidas õigesti vaielda ja tülitseda”, mille ta kuuse alt leiab…

12. Suurepärane võimalus koht kätte näidata on kinkida talle midagi tõeliselt armsat, südamlikku ja hoolivust näitavat. Löö ta lahkusega oimetuks!

13. Midagi väikest ja hästi odavat, aga hästi palju. Nt 50 üheeurost deodoranti. See kingitus vihjab, et sa tegelikult oled valmis head raha välja käima, aga mitte tema hüvanguks.

14. Midagi hästi suurt, aga hästi odavat, näiteks hiigelsuur karumõmm, kunstlill, riiul vms täiesti kasutut teise ringi poest.

15. Kui tead, et ta ei suuda ühtegi lille elus hoida, siis kingi talle orhidee vms eriti suurt hoolt ja tähelepanu nõudev lilleke. Kui tead, et ta on suur loodusesõber ja armastab väga elusaid potililli, hangi talle mingi odav ja veidrat värvi kunstlillebukett.

16. Koristusvahendid vihjamaks, et pead teda räpakolliks.

Allikas: Someecards