Jäätisekohting: ostke süüdimatult suured jäätised ja võtke ette pikk aeglane jalutuskäik.

Katusekohting: leidke kõrge katus, kuhu on võimalik minna ja istuge öise taeva all. Kahekesi katusel olles võib aga muudki põnevat ette võtta.

Grillkohting: lase mehel grillida. Mees põleva grilli kohal on väga ürgne ja seksikas vaatepilt, kuid kui pilgu temalt hetkeks eemale saad, valmista liha kõrvale maitsev ja tervislik salat.

Muuseumikohting: jalutage käest kinni ja sosistage teineteisele mõtteid ja tundeid, mis teil muuseumis tekivad.

Filmikohting: vahet pole, mis filmi te vaatama lähete. Istuge kõige tagumisse ritta ja musitage nagu teismelised.

Noorte kohting: sõitke kuhugi kauni vaatega paika ja amelege autos nagu noored USA filmides. Aga olge ettevaatlikud, et te kellelegi silma ei jääks. Salaja sahmerdamine on pealegi veelgi erutavam.

Spordikohting: rabage head kohad mõnel suuremal mängul ja elage koos kaasa nagu tõelised fanaatikud - isegi, kui mäng teid kumbagi tegelikult eriti ei huvita.

Basseinikohting: minge mõne hotelli või spa basseini juurde istuma, tellige eksootilised kokteilid ning kujutlege, et viibite muretul lõunamaareisil.

Trennikohting: minge koos jooksma või jalgrattaga sõitma. Koos kulgeb treening mõnusamalt ja hiljem võite koos dusi all maha jahtuda.

Piknik: tõenäoliselt üks armsamaid ja romantilisemaid välikohtinguid. Võtke kaasa oma lemmikpalasid  ja head veini ning veetke kvaliteetaega rääkides ja kõrvuti looduses lesides - mõnus!

Pallikohting: kui su kutile meeldib jalgpall, minge koos kuhugi palli taguma. Las ta õpetab sulle erinevaid tehnikaid - usu, see on tema jaoks armas vaatepilt, kui sa kohmakalt triblada püüad. Kui talle istub aga rohkem korvpall, leidke lähim korvpallikorv ja mängige näiteks „Viite miinust."

Ekstreemkohting: kuidas oleks langevarjuhüppega? Ühine adrenaliinikogemus kütab õhtuks kired tagasi taevasse.

Voodikohting: unustage kohustused ja veetke terve päev voodis. Vaadake koos filme või lemmiksarju ja söötke teineteisele toite, mille valmistamiseks ei pea te voodist lahkuma kauemaks, kui 15 minutiks.

Onnikohting: minge tagasi lapsepõlve ja ehitage elutuppa suur ja uhke tekkidest ja linadest onn. Võtke kaasa taskulamp ja rääkige teineteisele õuduslugusid. Kui lapsikustest kõrini saab, tegelege suurte inimeste asjadega.

Turistikohting: taasavastage oma kodulinn. Minge näiteks vanalinna, võtke kaasa kaart ja fotoaparaat ning käige läbi kõik tuntumad kohad. Ärge unustage endast turistipilte klõpsida!

Allikas: allwomenstalk.com