1. Ole enesekindel

Kõige olulisem on see, et sa ise end hästi tunneksid. Ebakindlus paistab kaugele välja ja see ei muuda kedagi seksikamaks. Tunne end ise oma kehas hästi ja seda märkavad ka teised.

2. Tee trenni
Siin pole vist suurt midagi imestada, kuid kaunis keha nõuab ka vaeva ja trenn on suurepärane moodus vormida endale just sellised kurvid, nagu sa ise soovid.

3. Lihased toonusesse
Proovi trenni tehes pöörata tähelepanu ka teatud lihasgruppidele. Tavalisedkardioharjutused peaksid olema kombineeritud jõuharjutustega - raskuste tõstmine, pilates ja ujumine on suurepärased moodused musklite kasvatamiseks ja keha toonusesse viimiseks.

4. Vali õiged päevitusriided
Vali bikiinid või trikoo vastavalt oma kehatüübile. Kurvikamad naised võiks valida toekama üla- ja alaosa ja need, kellele eriti palju kurve pole antud, võiksid mängida erinevate satside ja narmastega, mis annavad visuaalselt naiselikumaid vorme juurde.

5. Vali värve
Eelista neid värve, mis sind ennast rõõmustavad ja milles end kõige enesekindlamalt tunned. Ühtlasi jäta meelde, et kahvatumale nahale sobivad suurepäraselt must, tumesinine ja roheline, kuid heledamad pastelsed toonid, punase ja neooni võiks jätta nendeks rannapäevadeks, kui oled juba pisut rohkem päevitunud.

6. Sega ja sobita
Sa ei pea kandma sama bikiinikomplekti üla- ja alaosa, vaid võid kanda just selliseid, milleks sul endal tuju on. Kui sa leiad ideaalse ülaosa, kuid poes pole sinu suuruses alumist otsa, siis osta vaid ülemine - keegi ei keela sul seda hoopis teistsuguste pükstega kanda!

7. Kasuta abimehi
Kui sa end päris hästi ei tunne, siis võid alati abimehi kasutada - keegi ei keela sul rinnahoidja sisse ekstratoestust või padjakest panna või heledate bikiinide all nahatooni stringe kanda, et need pärast ujumist sind ei “paljastaks”.

8. Viska vanad bikiinid minema
Luitunud ja välja veninud bikiinid ei kaunista kedagi, nii et kui sa ei suuda isegi meenutada, millal sa mingid bikiinid ostsid, on aeg need prügikasti lennutada ja end uute ja ilusamatega premeerida.

9. Päevita ka päikeseta!
Kui sa ei taha minna randa nagu valge luik, sest sa pole varem päevitada saanud, kanna eelneval õhtul kehale pisut isepruunistavat kreemi. Nii ei ole sa kahvatum kui kuu ja olgem ausad - päevitunud kehal näevad kõik bikiinid kordades seksikamad välja.

10. Jalad siledaks!
Karvased ja hoolitsemata jalad ei kuulu randa, samuti ei sobi seal eputada kaenlaaluste “põõsastega” ja ka oma privaatsemate kehaosade karvakasvu sobiks piirata, eriti kui kannad nappe bikiine. Ära unusta raseerida terava žiletiga ja kasuta alati pärast raseerimist niisutavat kreemi, vältimaks punetavaid sissekasvanud karvu.

11. Koori oma keha
Proovi vähemalt kord nädalas oma keha põhjalikult koorida, et vabaneda surnud naharakkudest ja muuta nahk siidiselt siledaks.

12. Kuivharjamine on võti!
Tahad siledamat ja pringimat nahka ning muuta tselluliidi vaevumärgatavaks? Proovi kuivharjamist - seda jumaldavad tuhanded kauni kehaga naised üle maailma, kaas aarvatud Victoria’s Secreti modellid.

13. Niisuta, niisuta, niisuta!
Kuiv ja ketendav nahk ei ole atraktiivne ega päevitu eriti kaunilt, seega hoolitse selle eest, et su nahk oleks alati pehme ja niisutatud. Selleks pole tarvis muud kui tõhusalt niisutavat kehakreemi.

14. Päikesekreemi unustamine on patt!

Suvel on sinu naha parim sõber päikesekaitsekreem, nii et olgu rannas ja päikese käes viibides SPF alati su nahal. Kui selle kasutamata jätad, õhtuks vähina punetad ja järgmisel päeval nahka koorid, siis võid vaid ennast oma rumaluse eest “tänada”. Isegi kui sa ära ei põle, aitab korralik päikesekreemi kasutamine su nahal veel aastate pärast sile ja nooruslik olla.

15. Kata end kinni
Kui sa siiski ei tunne end bikiinides eriti enesekindlalt, võta appi erinevad just bikiinide peal kandmiseks mõeldud õhukesi sallikesi, tuunikaid ja kleite, millega rannas jalutada.

15. Kanna kübarat
Kui su suurim mure rannas pole mitte su keha, vaid su alati sassi ja pusasse minev soeng, proovi kanda laia kübarat. Selle ja suurte päikeseprillidega näed välja nagu tõeline diiva ja keegi ei tea, milline “harakapesa” su mütsi all peidab.