Sea aastal on oluline töötada kollektiivis, mitte üksinda. Muidu pole mõtet häid tulemusi loota. Muide, ka isiklikus elus peab Vähk olema avatud ja initsiatiiviks, kui unistab oma elu armastuse leidmisest.

Uuel aastal peab Vähk astuma vaid oma isiklike soovide täitmise teel. Peab olema seltskondlikum ja optimistlikum ning sõlmima huvitavate inimestega tutvusi. Sea aastal ootavad reisid uutess senikäimata kohtadesse. Tähelepanu peab pöörama ka soojade suhete säilitamisele lähedastega.

Liikumine, see on elu! Kui Vähk hakkab rohkem liikuma, jala käima ning sportima, lubab uus aasta talle tugevat tervist ning kuhjaga positiivsust. Kui aga kaalu juurde tuleb, peab basseini minema. Tugevneb immuunsüsteem ja ka figuur on kaunim.

Vähk tundis end Koera aastal õnnelikuna ja muretuna. Sea aasta tulekuga peab aga veidi ettevaatlikum olema, et oleks võimalik säilitada hingerahu ning realiseerida oma plaane. Kuigi, ega eriti muretseda pole ka vaja. Tuleb olla optimistlikum, siis läheb kõik hästi.

Väikesed probleemid muidugi tulevad, ent Vähk saab nendega kiiresti hakkama. Juba 2019.aasta kevadel võib rahulikult hingata ning asuda oma siklikke asju planeerima. Positiivne meelestatus aitab teisiti vaadata raskustele, mis varem näisid ületamatutena.

Uuel aastal on ette näha tähtsaid ja perspektiivikaid kohtumisi. Tutvused mõjukate isikutega aitavad ellu viia seda, mis enne näis võimatu. Tähtis on vaid, et Vähk oleks täis uusi loomingulisi ideid. Depressioonist vabanemiseks pakub Siga Vähile kasulikku kirjandust või saadab ta psühholoogi juurde. Muide, Vähk asub ka ise raamatut kirjutama, mille eest võib tulevikus lausa Nobeli preemia saada.

Austajaid on Vähil palju, ainult seda õiget on keeruline leida. Tuleb usaldada intuitsiooni. Samas tuleks ka oma välimust veidi kohendada. Juulis võib Vähk oma saatust kohata.

Abielu on tõsine asi, seetõttu tuleks lähedastelt nõu küsida, kuidas säilitada häid ja kindlaid suhteid. Eriti siis, kui on väga raske oma emotsioone tagasi hoida. Siga on juba ka kurgedega kokku leppinud, et tuleval aastal kajaks Vähi kodus laste naer.

Kesksuvi sobib eluaseme vahetamiseks. Vähk võib koos perega kolida teise linna või hoopis maale, kuhu ehitab suure ja mugava maja. Sellisteks suurteks muutusteks peab hoolega valmistuma. Kui aga on kavas remont või korteri ümber planeerimine, siis on targem spetsialistide poole pöörduda. Üksinda sellise tööga toime ei tule. Mis aga puudutab raha, siis pole vaja muret tunda. Ootamatult pakutakse lisatööd, mis toob majja suure kasumi.

Sea aastal on Vähi rahaline seis suhteliselt stabiilne. Raha on alati olemas. Samas peab Vähk olemas praktilisem ja kokkuhoidlikum ning korjama raha kõige erinevamate vajaduste tarvis.
Sügisel vahetab Vähk töökohta ning on sellega väga rahul. Samas võib avaneda ka võimalus töötada korraga kahes suunas, kui aega jätkub ja tervis võimaldab. Vähk on kohusetruu ning täpne, see aga tähendab, et saab kõigega hakkama. Ainult puhkama peab. Jalutuskäigud loodusesse ning puhkus mere ääres tulevad ainult kasuks.

Detsembris on oodata tõelist võluaega. Vähk pole mitte ainult õnnelik ja positiivne, vaid laeb oma keeva energiaga kõiki, kes ta kõrval viibivad.

Armastus

Ilma armastuseta ei kujuta Vähk oma elu ettegi. Tema jaoks peab see tunne olema siiras ja vastastikune. Sea aastal soovitatakse Vähil olla ettevaatlik, et mitte sattuda kergemeelsete romaanide intriigide võrku. Pretendente tiirleb aga ümber Vähi suurel hulgal.

Ega Vähkidel ilma kohustusteta romaanide vastu ei olegi ju väga, ometi soovitab Siga te ha korralikku „puhastust“ austajate ridades. Ega nad eriti ei solvugi, kui neile ära öelda.

Parem on suunduda tõelise armastuse otsinguile, et suhted oleksid mitte ainult soojad, vaid kestaksid kogu elu.

Uuel aastal peab olemas julgem ja initsiatiivikam, et seda õiget mitte käest lasta. Juba veebruaris ja märtsis tekib võimalus luua saatuslik tutvus. Kui jutt väljavalituga läheb pulmadele, siis ei tohi otsustamisel kahelda. Ega siirast tunnet iga päev kohta.

Siga soovitab Vähile end kõrvalt vaadata. Pole vaja karta oma välimust ja rõivaste stiili muuta. Kõik see tuleb kasuks, kui olla mõõdukas. Samuti võib abi paluda spetsialistilt.

Uuel aastal on oodata isiklikus elus palju meeldivaid üllatusi. Ainult eelmise kallima juurde ei tohi tagasi minna.

Raha

2019. aastal ootab Vähki uus töö ning väärikas amet. Ta on juba pikka aega sinnapoole liikunud ning nüüd on see õnn käes.

Rahaline seis on nii pilvitu, et Vähk suudab juba suveks koguda vajaliku summa reisiks, uueks elamiseks ning ka pulmapeoks. Tõsi küll, konkurentidega peab toime tulema, kuid siin tulevad appi autoriteetsed isikud. Ainult et kasumi tagaajamisel ei tohi seadusi rikkuda.

Sea aastal tekib võimalus oma ettevõtte avamiseks. Kas selleks saab loominguline või äriline sfäär, on juba Vähi otsustada. Peab ainult meeles pidama, et lepingute sõlmimisel tuleb olla väga tähelepanelik. Eriti käib see välismaiste partnerite kohta. Kadetsejad võivad usaldavale Vähile korraldada intriige ja petuskeeme.

Ent Siga on lähedal ning seega pole vaja väga karta — raha jääb alles ning reputatsioon ei kannata.
Vähil on tagavaraks hulgaliselt huvitavaid ideid. Nende realiseerimisel on abiks sõbrad ja sugulased. Vähk on otsustanud kõiki neid oma ettevõtmistesse kaasata, ning see on õige tegu.

Tervis

Tähtsaimad soovitused tervise eest hoolitsemiseks on järgmised: võimlemisharjutused seljale, mediteerimine, jooga, õige toitumine ning hea uni.

Pole kohustuslik treeningutest piinliku hoolega osa võtta ja end nälgimisega piinata. Siga kaitseb Vähki kogu aasta vältel külmetuste ja psüühikahäirete eest. Tuleb end vaid heas vormis hoida — hommikuti jooksmas käia ja ka lõunani ei tasu magada.

Vältida tuleb soolaseid, teravamaitselisi ja praetud toite.

Uuel aastal tuleb olla ka optimistlikum ning sulgeda uksed ja aknad stressi ning muretsemise ees.
Hommikul peab Vähk sööma putru ja puuvilju. Õhtul aga ei tohi kõhtu üleliia täis süüa. Kui on soov paarist kilost vabaneda, tuleb piirata jahutoitude söömist.

Gripi vältimiseks piisab, kui panna selga soojemad riided. Ka ei tasu suhelda köhijate ja aevastajatega. Kaitsesüsti tegemine on hea mõte.

Uuel aastal soovitatakse teha töö ajal sagedamini puhkepause. Lõunasöök peab olema täisväärtuslik ning magama peab heitma hiljemalt kell 10 õhtul. Hommikul tuleb seljale kasuks võimlemine.

Allikas: Astroscope.ru