Astroloog Rebecca M. Farrari sõnul tasub silmad lahti hoida just neil kolmel tähemärgil:

1. KALJUKITS

Saabunud on ideaalne aeg suhtele pühendumiseks ja sina oled selleks valmis! Jaanuarikuu alguses võib sinu ellu saabuda keegi, kellega see kõik võimalikuks saaks. Sa oled senisest rohkem võimeline mõistma, kes tuli su ellu lihtsalt korraks ja kes soovib jääda ning kuigi Kaljukitsed on loomult pessimistid, on 2020. aasta nende jaoks suurepärane aeg igavese armastuse leidmiseks. Seetõttu tasuks nüüd oma armuelu prioriteediks seada.

2. JÄÄR

Ka Jäärade elu võib uuel aastal hoopis uue pöörde võtta. Tõenäoliselt oled juba ammu soovinud ühele kallimale pühenduda, aga pole päris kindel, kuidas seda teha. Aga nüüd tasuks oma meeled avada ja tõeliselt proovida, sest just 2020. aastal mõistad sa tõeliselt, kui imeline võrdne ja terve suhe võib olla. Seni, kuni oled valmis näitama ka oma haavatavamat külge, on sul lootust küll.

3. KAALUD

Juba detsembrikuus on Kaaludel lootust romantilisemateks hetkedeks, aga ka sinu puhul võib olla tõsiasi, et sa küll tahad pühenduda, aga täpselt ei oska. Õnneks aga hakkad jaanuarikuus lõpuks mõistma, milline suhe sinu puhul toimida võiks ja 2020 on sinu jaoks aasta, mil armastus jääb kestma.

Kui sa ei kuulu ühe nende kolme tähemärgi hulka, ära lase nina norgu. Kõigil on võimalik järgmisel aastal armuda, peaasi, et nad astuksid uude aastasse avatud meelte ja südamega. Ja kui sa otsidki tõsist suhet, ole valmis seadma oma armuelu 2020. aastal esikohale.

Allikas: elite daily