Tänane töömesilaste brigadir Rannet on oma tiimiga hoogsalt töös ja annab endast parima, et õhtul auhinnaks massaazhi nautida — ootab see ju igat brigadiri edukalt sooritatud töö puhul.

Paastujatel järgneb klistiirile õli rüüpamine. Tegelikult tuleb õliga vaid suud loputada ja see koheselt välja sülitada. Dianal õnnestus paraku ka hea suutäis ollust alla neelata.

Rannetit tabab tööd tehes õnnetus — tema jalga sattub nael. Hetk hiljem saab naela jalga ka Teele. Pisarad ja töö käivad käsikäes.

Paastujad teevad hoolsalt trenni, harjutades doktoriga koos kepikõndi ning virgutades keha võimlemisega. Kena suvine ilm, värske õhk — mida sa hing veel ihaldada oskad (peale suitsu).

Õnnelikel loodussõpradel õnnestub tööd tehes leida üks nahkhiir. Kuigi loodus ja ilm on kaunis, muudab suitsuta olek muudab inimesed närviliseks. Töörabajad lähevad sõnelema ning paastujad ei suuda pakutavaid terviseprotseduure täiel rinnal nautida.

Dianal on tekkinud hirmsad kõhuvalud. Isegi sooja veega pudel ei leevenda tema vaevusi. Kindluse mõttes otsustab doktor Tromifova saata Diana ultrahelisse. Teistel paastujatel, kes end senini hästi tunnevad, on koitnud õnnepäev — nad saavad täna igaüks purgi porgandimehu.

Suitsuisu pole töötavatel loobujatel kusagile kadunud. Eriti suur himu tekib maha istudes, siis libiseb käsi kõigil tahtmatult oma tasku poole. Harjumuse jõud on suur. Paastujad tunnevad eelkõige puudust aga toidust ning unustavad suitsunälja sootuks.

Jah, kerge pole kummalgi grupil, kuid eesmärk on kõigil siiski ühine — lõpetada suitsetamine. Kuidas see õnnestub, näete juba järgmises saates.

require_once "$admin_dir/projects/video/index.inc"; video(2,'http://www.tv.ee/static/manager/pildid/console/tv.ee/playasx.asp?videoid=556E7C62-AA27-4C1A-B9D6-2ADE564B3F70{}');?>