Paastujate ja töömesilaste vahel tekkinud tüli kommikausi ümber lööb seltskonna kahte leeri ja paneb rahva tube vahetama ning kolima — paastujad ühte ja töövihtujad teise tuppa.

Töömesilaste päeva brigadiriks sai Teele, kes selleks kõvahäälselt soovi avaldas. Muidugi tuleb enne seda oma päevasooritused edukalt lõpule saada, et auhind — klistiir — Teeleni jõuaks.
Selleks tuleb aga kõikide mängijate must pesu puhtaks pesta. Teele ja kompanii asuvad tegudele ja määrdnud pesu kokku korjama, paastujad stardivad kepikõnnile. Vladislav tunnistab, et tema jaoks paast alles nüüd algaski ja arvab, et nii võiks see ka jääda.

Marlin pabistab mõtte üle, et koju naastes võib temast suitsuhimu võitu saada ja sahtlis ootavad sigaretid võivad kasutusse minna. Dr. Trofimova hindab aga kõikide paastujate olukorda väga heaks ja stabiilseks.

Pott laual paneb paastujad ahhetama — juurvilja-köögivilja paast on see, mis neid neljandal päeval ootas. Üle pika aja saab taas süüa! Vaikselt lürpides harjus steriilseks loputatud magu värskekapsasupiga. Ühiselt unistati kausi taga aga hoopis soolast ja kartulipudrust…

Jangi tunnistab, et paastumine on palju parem, sest toit maitseb paremini kui suits ja kui vaja tal tuleks valida sigarettide või hea käntsaka liha vahel, valiks ta viimase ning loobuks suitsust.
Pesu pestud, asutakse kadakate vahele — võsraie on see, mis töötegijaid ootamas. Haiged liigesed, halb tuju ja lühikesed sitspüksid on need, mis töötegemist tugevalt pärsivad.
Brigadiri klistiir jääb saamata, sest töötulemused pole kiita.

Klistiiri saamise nimel võetakse ette võrkpallimatsh ja koos tehakse kõik, et võit tuleks töömesilastele ning Teele saab ihaldatud protseduuri osaliseks.

Jõuabki õhtu lõpule ja koos istutakse sauna ette laua ümber, et päevast kokkuvõte teha.
Teele tunnistab, et tunneb suurt suitsunälga ja loodab järgmise päeva nõelravile ja massaazhile, mis seda ehk pisut leevendada suudaksid.

Vladislav arvab, et asi ei piirdu lihtsalt suitsetamise mahajätmisega, vaid ka isiksuse muutmisega. Lisab ka samas, et täiskasvanud isiksuse muutmine on võimatu.

Kas tõesti nulliring või suudetakse enda soovid siiski alla suruda ja edukalt suitsuvaba elu jätkata?

require_once "$admin_dir/projects/video/index.inc"; video(2,'http://www.tv.ee/static/manager/pildid/console/tv.ee/playasx.asp?videoid=9E536FCD-26FD-4D7E-9B75-63F3E957EABF{}');?>