Paastutiim seevastu näib olevat leidnud oma sisemise rahu. Kuid ka paar näljapäeva näivad end olevat ära tasunud: kaalule astudes ootab kõiki ees mõnus üllatus. Nii näiteks on Vladislav alla võtnud kogunisti kuus kilo. “See on sääskede poolt väljaimetud veri, suitsuisu ja tsipa ka rasva,” viskas Vladislav ise selle kohta nalja. Noh, eks paastumisel ole ka miinuspooli… välja on tulnud mõned vanad hädad nagu seljavalu ja paistes jalad….

Kuid sellal kui muhelev paastutiim kergsoolase kaerahelbepudru lusikatäisi loeb, võitleb töötiim nüüd juba motoriseeritult kadakatega. Kuid taas näivad kadakad peale jäävat, sest mootorsaag annab otsad lootusetus võitluses kangekaelsete kadakatega. Kuid uued tööd on juba valmis: vaja on teha jaanilõke… kuid Teele saab ülesande, mis tal närvi mustaks ajab: korjata tuleb 500 nõgest ning need vihtadeks köita. Oi kuidas nüüd tahaks suitsu!

Õhtuhakul tuleb aga kadakate vahelt nähtavale üksik kõndija…. Diana! Kadunud hing, kelle murdis paast ja valel ajal allaneelatud lusikatäis õli, on tagasi! Endiste nikotiinikute kamp meeldis talle sedavõrd, et ainus passlik mõte peale haiglast väljasaamist oli saarele tagasi tulla.

Kuid miks vaatavad Rannet ja Vladislav õngi ning lante? Kas öösel on kavas kalalkäik ettevõtta? Sellest kõigest juba saatest!

require_once "$admin_dir/projects/video/index.inc"; video(2,'http://www.tv.ee/static/manager/pildid/console/tv.ee/playasx.asp?videoid=D425A546-33CA-4965-A93D-FC535946024A{}');?>