Särkpluuskleit
Uus lemmik igapäevagarderoobis on 80ndate mõjutustega minimalistlik pastelsetes toonides ja vöötatud särkpluuskleit. Kanda võib niisama või kitsaste pükstega ning sobib seega pea kõigile kehatüüpidele. Kui on soov asjalikult mõjuda, vali juurde ümbrik-kott, kõrged kontsad ja minimalistlikud ehted, vabal ajal sobivad juurde näiteks pehme vormiga kott ja täistallaga kingad.

Tuunitud teksad
Moes on nii retrohõnguline sinine pehme pestud teksa kui ka püksimudelid, mis oleks kui roomiktraktori alt läbi käinud. Kitsaste mudelite kõrval on uudsed banaani-lõikega kõrge vöökohaga avarad teksapüksid. Lisaks tasub tähelepanu pöörata 70ndate stiilis eest nööbitavatele seelikutele, kleitidele ning bleiserjakkidele.

Värvikas mustlaskleit
Romantikule on parim valik pikk lehviv lillemustriline hipimõjutustega kleit, mis on kaunistatud rüüside ja volangidega ning mida kantakse rohkete etnoehete, platvormkingade või siis madalte sandaalidega. Peakatteks sobivad krunniseotud rätik või ka laiaääreline kübar.

Šikid šortsid
Lühikesed püksid on erinavates laiuse ja pikkuse variatsioonides popid nii peene ärinaise kui ka sportliku safaristiili juures. Niisiis tasub kombineerida šortse väikeste taljes mantli ja kontsakingadega või avara keebi ja saabas-sandaalidega. Eriti moekas on Prada eeskujul pööramata lõikeservaga paksust siidist minipüksid. NB! šortside kandmine eeldab aga hea jume ja toonusega säärejooksu.

Vormijakk
Militaarstiil ilmutab end sel hooajal peamiselt khaki- ning liivatoonides ja välivormi detailides. Kergest puuvillasest kangast taskutega jakk sobib nii romantilise miniseeliku kui ka pahkluuni ulatuvate asjalike pükstega.

Voltidega püksid
Uudse lõikega püksid on kõrgema vööjoone, sügavate voltide, alt kitseneva joone ja pahkluupikkusega. Eelistada tasub hästi langevat villast või siidmaterjali. Vääramatult moodne on seda kanda koos õhulise topi ja sirglõikelise pintsakuga. Jalga võiks figuuri tasakaalustamise mõttes panna kõrge kontsaga kingad.

Pitsiline pesu
Pesu kandmiseks on nüüd kolm erineva võimalus: pealisrõivaste all, pealisrõivaste peal või siis nii, et see paistab peenelt teiste asjade alt välja. Valides viimase variand on mulje moekas ja säilib võimalus jääda hea maitse piiridesse. Ultranaiselik mulje ja seksikas vibratsioon on garanteeritud.

Meestemoes teevad ilma

  • Uudsed värvikombinatsioonid ja nende kompleksivaba kombineerimine. Erkroosa, erkkollane, leheroheline ei kuulu vaid naiste garderoobi. Ka nendes toonides on võimalik mõjuda piisavalt mehiselt.
  • Noorte biitlite kitsa joonega ülikonnad ja retrolikud detailid, kitsad lipsud ja väikesed kaabud kuklas, teravad ninaga kingad ning väljapeetud, neutraalne tonaalsus mõjuvad pärast poolt sajandit jälle uskumatult kuumalt.
  • Glamuurse ja kulunu kokkpanek, näiteks sügavisinine sametpintsak koos kulutatud teksadega. Hea võimalus neile, kes saavad endasl lubada vabadust ja nn rõivastusnormidega mängimist.

Meigimoes valitseb naiselikkus
Trendimeik on senusuaalne ja naiselik — glamuursed punased huuled, veatu, siidsile nahk ja pikad täiuslikult eraldatud ripsmed.

Allikas: FIBIT/Kuldnõela Eri

Jaga
Kommentaarid