See võistleja on Andus O., sest ta on esimesel kohal, olles kaotanud 20,5 kg ehk 13,2%-ga oma algkaalust. Jaanika on vihane ja mõtlik, sest saab aru, et 8,8% ja viimane koht tähendab seda, et tal on kõige suurem oht saada välja hääletatud. Kõigele lisaks hoiavad ülejäänud neli osalist rohkem kokku. Samas saavad kõik aru, et vahed on tegelikult väikesed ja võit on igaühe jaoks käegakatsutav. Andrus P. ei kahtle, et tema on kindel finalist, olgugi et ta on hetkel koos Jaanikaga allpool kollast joont.

PAIGAL START EHK RATTAMARATON

Seekordne vahevõistlus on sportlik. Jalgratta trenažööril tuleb puhkepausideta läbida pooleteise tunni jooksul võimalikult palju kilomeetreid. Võitja saab auhinnaks 2000 krooni ja immuunsuse, mis tähendab, et teda ei tohi välja hääletada isegi sel juhul, kui ta juhtub jääma allapoole kollast joont.

Vaieldamatuteks liidriteks saavad juba esimestel hetkedel Inge ja Andrus O. Mõlemaid motiveerib 2000-kroonine spordipoe kinkekaart rohkem kui immuunsus. Ehkki puutumatus on väga oluline nii Inge kui Jaanika jaoks.

Inge võidab Andrust 300 meetriga, läbides kokku 43,3 kilomeetrit. Kaasvõistlejad kahtlustavad, et Andrus O. lasi Ingel võita.
Jaanika ütleb otse välja: „Andrus lasi Ingel võita. Mina olen selles kindel, et käitus nagu härrasmees, sest temal seda immuunsust vaja ei ole.“ Viimasele kohale jääb Andrus P., kes suudab läbida vaid 2,3 km. Kõik võrdlevad rattasõitu trepijooksuga ja tunnistavad, et pealtnäha kerge võistlus oli tegelikult väga raske.

UNISTUSTE TEKSAD

Inge käib Evaga teksapoes unistuste teksaseid otsimas, kuid selgub, et ka 10 kg kergem Inge on ikka veel liiga suur. Müüja toob kuuldavale kulunud fraasi: "Sellistele vormikatele naistele meil kahjuks suuri numbreid hetkel ei ole, võime leida teile midagi klassikalist." Teksapüksid on üks põhjus, miks Inge tahab kaalust alla võtta. Selleks, et kanda rebitud teksasid.

Eva hakkab Inges nägema üht finalisti, seda just tahtejõu pärast. Inge ise tunnistab, et on kogu aeg kartnud oma väljahääletamist. Andrus O. kahtlustab, et võib-olla tegi ta vale otsuse, arvates, et Andrus A. on suurim konkurent, sest Inge võib veel üllatada: "Vehib hirmsasti trenni teha ja võhma on tal kõvasti, ma hakkan talle alla jääma."

Kaalumistulemused ei ole rõõmustavad, kuigi trenni on tehtud kõvasti. Andrus P. võtab alla kõigest -100 g, Inge võtab alla -800 g ning Heidy võtab esimest korda siinoldud aja jooksul juurde +700 g. Vaid Jaanika juubeldab, sest on nädalaga kaotanud tervelt -3,1 kg. Sellega muutub tundmatuseni ka edetabel. Kollase joone alla jäävad Heidy ja Andrus P. Esimesel kohal on endiselt Andrus O., kelle kaalukaotusprotsent tõuseb 14,8-ni. Teisele kohale jääb 11,8%-ga Jaanika. Inge on kolmandal kohal. Niisiis olnuks rattavõistlusel võidetud immuunsus väga vajal kas Heidyle või Andrus P.-le.

Kokku võetakse kaheksandal nädalal alla -5,7 kg.

HEIDY +0,7kg
JAANIKA -3,1kg
ANDRUS P. -0,1kg
INGE -0,8kg
ANDRUS O. -2,4kg

Inge jaoks seisab ees seni kõige raskem hääletus, sest ta peab hääletama kahe inimese vahel, kellest on saate jooksul saanud tema tõelised sõbrad. Inge hääletab välja Andrus P kui suurema laiskvorsti, kuid see ei muuda tulemust.
Koju peab minema Heidy, kelles kõik näevad suuremat konkurenti kui Andrus P.-s.

Heidy aimab seda ette, kuid on väga rahul, et jõudis viie parima hulka, sest see tulemus oli parem, kui ta iial loota julges. Järgmisel nädalal jätkatakse kaalulangetamist juba neljakesi.