Kreeka jumalanna















Dramaatiliselt laotatud pehmed kangad. Pehmet siluetti lõhuvad teravad stiletto-kontsad, nahkseelikuid ja laiad vööd.


50ndate rock'n'roll on teinud kauaoodatud comeback'i - ülinaiselik look saab eeldatavasti hooaja suurimaks hitiks. Lühikeste varrukatega pihasse töödeldud kleidid, alt laienevad seelikud (ideaalsed jive'i tantsimiseks), kitsad kaheosalised pärlnööbikestega sviiter-kampsunid, vallatud kontsad, plisseeringud ja kõik muu, mida selle ajastu filmidest nähtud on. ("Grease")

Kas keegi julges loota, et sel suvel õnnestub paljukirutud 80ndatest mööda hiilida?
Nahkhiiretiivad, lipsud, säbrulised juuksed, kihilised huuleläiked, sasis seelikud - need on vaid üksikud 80ndate disko elemendid, mis sel hooajal catwalk'idele ilmusid.
Disainerid (nt. Anthony Symonds) tõid moelavadele glamuurseid kostüüme, mille hulgas oli õlgadeta pluuse, valgeid teksajakke, liibuvaid mini-seelikuid ja patshokkidega pintsakuid.

Selle stiili prototüüp on võimuks ja salakaval naine, kes naudib verd ning armastab nahka.

Alexander McQueen

Kui tahate ilus-naiselik välja näha, ent pelgate tugevate korsetiribide vahel koomasse langeda, siis on siin midagi teie jaoks - see stiil põhineb 20ndate ja 30ndate elementidel, paljukuuldud glamuuri kõrgajastust, mil meie esivanemad tantsupalavikku põdesid.

Tummfilmidest tuttavad sädelevad kleidikesed ja heegeldatud bikiinid või siis tagasihoidlikud ujumisrõivad ja elegantsed suvituskostüümid: triibud, väiksed lehvid ümber kaela, langevad vöökohad. Elegantsema look'i saavutamiseks on väiksed pluusid, plisseerseelikud koos mütsikeste, pärlikeede ja habraste kingadega.

Matthew Williamson

Disaineritele on alati meeldinud armee distsiplineeritud rõivastus ning sel hooajal võibki moelavadel paraade näha - Matthew Williamson, Louis Vuitton, Cerruti.

Selle look'i võtmeelementideks on kehassetöödeldud pintsakud, tärgeldtatud püksid, põlvepikkused A-lõikelised seelikud, rinnataskutega triiksärgid, jäigad kaelused, õlakud, reväärid ja läikivast messingust nööbid.
On kaks varianti, kas riietuda kui ontlik reamees või nagu revolutsionäär. Mõlema lemmikvärvideks on khaki, sambla- ja basiilikaroheline, liivakarva kollane, mudapruun ning kivibeezh.
Ideid ja mõtteid võib koguda kõikvõimalikest sõjafilmidest - Maailmasõdu aitavad meenutada nii räiged dokumentaalkaadrid kui ka campimaigulised mängufilmid.