Al Mero Pizza — kas tõesti parim pizza Tallinnas?
Suvel on meil maja kõrval avatud ka terass.
Al Mero Pizza retseptid on pärit sügavalt Itaalia traditsioonidest, mis on põimitud eestlasele meelepärase maitse ja erisusega. Al Mero Pizzad on tüüpilisest itaalia pitsast natukene mahlasemad.
Alustasime õige taigna retsepti otsingutega 2013 sügisel. Proovisime palju erinevaid variante, kuid lõpuks jäime siiski ühe Itaalia perekonna vanaema retseptile kindlaks !
Al Mero taigna põhi erinevus on hoolega, õigetest toorainetest ja õigel viisil valmistatud taigen.
Meie taigen valmib kokku 12 tundi, enne kui sellest saame pitsat valmistama hakata. Tulemuseks on siidiselt pehmed taignapallid, mis paari viskega muutuvad 33 cm läbimõõduga ühtlasteks pitsapõhjadeks.
Teine väga oluline komponent on pitsakaste, Al Mero pitsakastme retsepti oleme ise välja töötanud, Põhikoostisosaks itaalia purustatud tomatid, millele lisame vajaliku koguse ürte ja oliiivõli.
Kolmas oluline pizza komponent on juust. Kasutame ainult Itaalia Julienne riivitud mozzarellat, mis annab pizzale õige maitse ja mahlasuse.
Al Mero Pizza menüüs on 13 pitsat:
- Al Mero Supreme — meie majapitsa kahe Itaalia salaami ja muskaatkõrvitsaga
- Santa Margharita — klassikaline Margharita Parmesani juustuga
- Quatro Formaggi — 4 juustuga
- Primavera — Prosciutto Crudo ja Rukkolaga
- Deliziosa — Prosciutto Crudo ja Itaalia metsaseente assortiiga Mortadella
- Pistaatsia — Mortadella ja artitšokiga
- Capocollo — Capocollo singi ja suitsujustuga
- Al Pacino — Chorizo ja roheliste oliividega
- Vulcano — pikantse salaami ja värske rohelise jalapenoga
- Al Gamberi — tiigerkrevettide ja kapparitega
- Salmone — külmsuitsulõhe ja kapparitega
- La Galina — suitsukana ja Itaalia metsaseente assortiiga
- La Dolce Vita — kohupiima ja värskete puuviljadega
- Pakume ka midagi, mida teised ei paku — magus pizza La Dolce Vita
Al Mero Pizza kasutab ainult värsket ja väga kvaliteetset toorainet. Meie pitsad on Teistmoodi Pizzad — Lihtsalt Suurepärased.