Kui rajalt kõrvale kaldun, on raske tagasi saada — olen seda korduvalt kogenud. Sel hetkel ma ei teadnud, et juba järgmisel hommikul pean vääramatule jõule alistuma.

include "/www/htdocs/woman/includes/projects/kaalust_alla/kaulik.inc"; ?>Enne hommikusööki kõndima minna ei riskinud, liiga pime oli veel ja terviserada on valgustatud õhtuti. Hommikuks sõin 2 muna, 100 g 4-viljahelbeputru, 1 klaasi apelsinimahla ja 50 g rasvatut kohupiima, seejärel läksin 1,5 tunni pärast kõndima. Kõndisin tempokalt 40 min, selg oli märg, kuid hingeldamata rääkida oli võimalik.
Vahepalaks sõin puuviljasalati 2 mandariinist ja ühest väiksest õunast, peale valasin rasvatut ananassijogurtit.
Järgmisena siis lõunasöök, mis koosnes keedetud kanafileest, salatist värskest kurgi ja rooma salatiga maitsestatud sidrunipipraga ning riis. Hiljem tegin koduse trenni, riisusin õues viimaseid lehti umbes tunnikese.
Õhtuooteks sõin aedviljasalatit (värske kapsas, kurk, sibul maitsestatud oliiviõli ja sidrunipipraga).
Õhtuse kõnni terviserajal võtsin ette enne õhtusööki, kokku kõndisin umbes 5 km. Kubija terviseraja pikkus on 2,2 km, tegin 2 ringi ja koju tulin ka jala, kuigi raja alguspunktis on parkla ning autoga on hea tulla ja minna.
Õhtusöögiks sõin aurutatud kala maitsestatud sidruniga kalamaitseainega, kõrvale lehtsalati-paprika-värske kurgi salat maitsestatud sidrunimahla, pipra ja oliiviõliga. Kuna soola ja suhkrut toitude ja jookide maitsestamisel kasutada ei tohi, siis üritasin kasutada muid maitseaineid ja see polnudki väga hull, õnnestus täiesti edukalt. Päeva jooksul jõin ära umbes 2 liitrit vett, 2 tassi kohvi ja tassi teed.
Õhtu venis ikkagi pikaks ja sõin ära veel ühe õuna, et kõht hele poleks.
Hiljem tundsin külmavärinaid ja tuligi välja, et on palavik ning terve öö veetsin imelikus kohati ärkveloleku- ja kohati unefaasis.

Teisipäev, 24.11.2009

Teisipäevast polegi midagi suurt kirjutada. Kaal oli siis, kui suutsin kaaluni jõuda 87,5 kg. Päeva peale sundisin end midagi sööma ja kogu päeva toiduks oli klaas apelsinimahla, üks mandariin ja klaas rasvatut ananassijogurtit. Ei mingit trenni.

Kolmapäev, 25.11.2009

Päeva alustasin pisut reipamalt, kaalusin 87 kg, sõin suure sunniga ära hommikusöögi, aga peale seda pugesin tagasi voodisse. Hommikusöögiks sõin müslit klaasi rasvata piimaga, 2 muna ja ½ pirni, lõunaooteks jõin klaasi porgandi-tsitrusemahla. Lõunaks, mis oli küll juba pigem õhtuoode, keetsin kana ja riisi ning tegin värsket salatit maitsestatud a´la minu e dieeditajate moodi, st soolata. Kogu toitu ära ei jõudnud süüa, aga koerake oli selle üle väga õnnelik — tallegi meeldib kana ja riis.
Hiljem õhtul sõin veel ühe greipfruudi, muna ja 50 g kohupiima. Kuna palavik veel püsis, ei tulnud trennist veel midagi välja. Lihasvalu, mis haigusega kaasneb, on kohati talumatu. 

Neljapäev, 26.11.2009

Number kaalul näitas 86,5 kg. Alustasin päeva rõõmsamalt, hommikusöögiks puder, greipfruut ja klaas apelsinimahla. Lõunaooteks 2 õuna ja 100 g kohupiima segatuna maitsestamata jogurtiga. Lõuna asendasin õhtuootega, sest söögiisu pole ikka veel tavapärasel tasemel ja hea ongi. Nii et lõunaks sõin viilu täisteraleiba ja jõin ühe aedviljasmuuti. Õhtuks keedetud kana ja 1 tass konservmaisi. Parem oleks vist olnud osta külmutatud, aga konservmais oli kodus olemas ja poodi ei tahtnud veel minna.
Reedeks valmistun vähemalt kahte trenni tegema ja ka viis korda sööma.

järgneb