Olen parajalt paks parimais aastais, st umbes Karlssoni tüüpi naisterahvas.

Sinu kehamassindeks on: 31.5
Rasvumine

Kehakaal on sinu jaoks SUUR probleem ning tõenäoliselt oled ka rasvunud. Rasvumine tähendab otsest terviseriski ning muuhulgas on oht haigestuda diabeeti. Kui püüdsid siiani kaalunumbrit kui halba unenägu lihtsalt unustada, on nüüd tõepoolest viimane aeg midagi ette võtta. Saad küll ise alustada menüü jälgimisest ja liikumisest, kuid suure ülekaalu puhul tuleks kindlasti pöörduda spetsialisti poole, kes oskab välja pakkuda just sulle sobivaid nõuandeid.

22 aastaselt kaalusin 59 kg, mis tähendab et mees valis endale saleda naise, aga praeguseks on väikesest naisest kasvanud suur memm (abikaasa küll ei nurise, aga endal on piinlik). Enamus lisakilosid tulid iga sündinud lapsega ja lapsi on mul kolm. Viimase lapse sünnist on möödas 8 aastat, aga neid kilosid, mis selle rasedusega lisandusid, on raske maha saada, aga veel raskem on saavutatut kaalu hoida.

include "/www/htdocs/woman/includes/projects/kaalust_alla/kaulik.inc";  ?>DIEEDID: Olen ametlikult kaalujälgija olnud 3 korda, proteiinidieeti olen pidanud veidi rohkem kordi ning ka kapsasupidieet on olnud mõnedel aastatel kasutusel. Ühe korra olen kaalu jälginud omal käel ja siis sain kaalus alla 22 kilo, nii et kaalusin 69 kg. Samal ajal sõitsin tööle jalgrattaga ja käisin vesivõimlemas. See juhtus 6 aastat tagasi. Praeguseks olen jälle 90 kg künnise ületanud.

PÕHJUS: Vaatasin mõni päev tagasi kolme aasta taguseid reisivideosid, kus ma olin veel umbes 74 kg ringis kaaluv naisterahvas ja soov ennast uuesti käsile võtta tuli tagasi. No ei taha välja näha 20 aastat vanem.

LEMMIKTOIDUD: praegu on suitsusink, keedukartulid, jogurtid, toored köögiviljad. Olen alati rohkem liha ja soolase toidu poole murdnud ning maiustusi tarbin hooti.