Anri Puna (23) tunnistab ajalehes SLÕhtuleht, et ta on solvunud ja kaalus pärast esimese saate näitamist omapoolset pressiteadet välja anda, et selgitada, kuidas asjad tema meelest tegelikult olid. „Inimesed on mõelnud, et ma olen mingi psühhopaat,” ütleb noormees SLÕLis.

Anri ei ole kunagi tööl käinud, vaid elanud üsna eraklikku elu interneti kaudu. Siiski ei kahetse ta praegu saatesse minekut, sest on tänu sellele kaotanud 18 kilo, saanud uued hambad ja soengu.

Esimest korda lasi Anri võtteplatsilt jalga üsna alguses. Põhjuseks väidetavalt see, et neil polnud kuskil ööbida ja ta pandi kuhugi väikesesse korterisse kolmekesi. See oli noormehele liig:”See tekitas tüli, tundsin, et mind kasutatakse ära.” Anri sõitis koju ja ütles kõigile teda tagasi keelitajatele ei. Ta ootas nimelt, et Tiina Park isiklikult talle helistaks. Viimaks, rohkem kui nädal aega hiljem, see juhtuski, ja Anri läks tagasi.

Teine kord jooksis ta ära selle episoodis, mis ka teleekraanilt näha oli. Saate naisosalised süüdistasid Anrit mingite piltide Ratesse panemises, kuid Anri väitel polnud neil nettigi. Tal oli just olnud silmalõikus ning ta vajas rahu ja vaikust, seepärast läks ta jälle võtetelt minema, kuid tuli juba järgmisel päeval tagasi.

„…Saates võiks inimväärikust olla. Et näidatakse tervikuna tõde, mitte üks osa siit ja teine sealt. Mind on meelega lolliks tehtud, et reitinguid tõsta. Sisu oli ära jäetud. Minust on tehtud psühhopaat,” kurdab Anri SLÕhtulehele. Ta on veendunud, et saatega maksavad tegijad talle kätte tema põgenemiste eest.

Saade on Anrit palju muutnud, ja mitte ainult väliselt. Anri, kes pole kunagi ametlikult tööl käinud, saatis juba oma CV ajakirjale Just!, kandideerides staaritoimetajaks.

Tundlikult on Anri reageerinud ka Delfi kommentaaridele, nõudes korduvalt suure osa enda kohta käivate kommentaaride kustutamist.