Praeguseks töötab viis masinat Tartus ja Tallinnas ning apteegikett plaanib teenust aasta alguses veelgi laiendada.

„Müügiautomaadid toovad apteegikaubad inimestele käeulatusse olukorras, kus on vaja kohe lahendust ja on võimatu apteeki kohapeale minna,” selgitas Benu apteegiteenuste arendusjuht Helen Laupa. „Nii saab näiteks ühest linnast bussiga teise sõites veel viimasel hetkel kaasa osta vajalikud hügieenitarbed või soetada endale spordisaalis plaastreid ja spordigeele.”

Automaatides on müügil toidulisandid, vitamiinid, hügieenitarbed, apteegikosmeetika ja ka näiteks vesi ning lastele mahlajook. Tootevalik varieerub vastavalt asukohale, arvestades kliendi vajaduste eripäradega. Masinatest ei saa seadusest tulenevate piirangute tõttu osta ravimeid.

„Müügiautomaatide eesmärk on viia igapäevaselt vajalikud tooted inimesele lähemale ja tagada seeläbi kvaliteetsete ning tervist toetavate toodete jõudmine kliendini,” sõnas Laupa.

Müügiautomaatidest kolm asuvad Tallinnas (Tallinna bussijaam, Audentese spordihoone, Aldari Sadama turg A-terminalis) ja kaks Tartus (Tartu bussijaam, Tartu ülikooli spordihoone). Automaatide võrgustikku on plaanis aasta alguses veelgi laiendada.

Jaga
Kommentaarid