Mooniseemnetega kastmeks klopi kokku 2 sl hapukoort, 1 sl piima, 2,5 tl siidri- või valge veini äädikat, 2 tl mooniseemneid, 1–2 sl suhkrut, 1 dl lahjat majoneesi. Maitsesta soola-pipraga ja jäta 30 minutiks külmikusse maitsestuma.
- 600 g valmis grillkana (või grilli pannil või õuegrillil
maitsestatud kana- või kalkunisteike või kanafieeribasid, kuni need on küpsed), tükeldatud või kuubikuteks lõigatud - 3–4 sellerivart, viilutatud
- 500 g maasikaid, poolitatud
- 1–2 avokaadot, luu eemaldatud,
kuubikuteks lõigatud - 1 väike punane sibul, õhukeselt viilutatud
- 1, 5 dl mandlilaaste, kuival pannil kergelt jumekaks röstitud
(võid kasutada ka röstitud päevalille- või kõrvitsaseemneid) - paar suurt peotäit meelepärast rohelist salatisegu
Sega kastmega kõik ained peale rohelise salati ja mandlite-seemnete. Serveeri kanapalu portsukestena rohelisel salatil. Võid ained ka vaagnale laotada ning kastmega üle niristada.
Jagub neljale sööjale.