Mooniseemnetega kastmeks klopi kokku 2 sl hapukoort, 1 sl piima, 2,5 tl siidri- või valge veini äädikat, 2 tl mooniseemneid, 12 sl suhkrut, 1 dl lahjat majoneesi. Maitsesta soola-pipraga ja jäta 30 minutiks külmikusse maitsestuma.

  • 600 g valmis grillkana (või grilli pannil või õuegrillil
    maitsestatud kana- või kalkunisteike või kanafieeribasid, kuni need on küpsed), tükeldatud või kuubikuteks lõigatud
  • 34 sellerivart, viilutatud
  • 500 g maasikaid, poolitatud
  • 12 avokaadot, luu eemaldatud,
    kuubikuteks lõigatud
  • 1 väike punane sibul, õhukeselt viilutatud
  • 1, 5 dl mandlilaaste, kuival pannil kergelt jumekaks röstitud
    (võid kasutada ka röstitud päevalille- või kõrvitsaseemneid)
  • paar suurt peotäit meelepärast rohelist salatisegu

Sega kastmega kõik ained peale rohelise salati ja mandlite-seemnete. Serveeri kanapalu portsukestena rohelisel salatil. Võid ained ka vaagnale laotada ning kastmega üle niristada.

Jagub neljale sööjale.

Lihtne kanasalat maasikatega. Samm sammult.

Jaga
Kommentaarid