1. Te õpite tundma teineteise ebaloogilisi hirme ja veidruseid

Näiteks, et su kallim ei suuda istuda bussi esimeses osas. Või, et ta ei suuda jääda magama enne, kui ta on lennukis söönud. Ehk reisib su kaasa hoopiski igaks juhuks kolme hambaharjaga — noh, lihtsalt igaks juhuks. Ole valmis üllatuma!

2. Te aitate teineteisel riietuda

Kulla mees, arvesta, et reisil saab sulle naise jaoks moenõuandja. Ta küsib sult ilmselt igal hommikul, millist kleiti selga panna või kas tema valitud kingad on sobivad. Harju sellega!

3. Teil tekib ebamugav vetsuolukord

Äkitselt ei tundugi superluksusliku hotelli klaasist tualetiuks kõige parem variant? Kuna te olete kahekesi ühes hotellitoas siis arvestage — reisi jooksul tunnete te mõlemad igasugu lõhnu ning kuulete hääli. Kõik teevad seda!

4. Teist saavad piinliku vaikuse meistrid

Kaheksa tundi bussisõitu — te olete rääkinud teineteisele kõik oma lapsepõlve-, lemmikloomade- ja äpardustelood. Tekib olukord, kus kõik teemad saavad otsa. Nautige seda vaikust, see on tegelikult päris imeline!

5. Teil saab teineteisest kõrini

See on vältimatu. Arvestades kõiki neid eelnevaid punkte, siis on täiesti okei, kui sa oma kallimast järsku natukene eemal olla tahaksid. Mine turule või basseiniäärde lebotama, käi jalutamas või loe rahulikult raamatut!

6. Teist saavad parimad sõbrad

Parim asi kallimaga reisimise juures on see, et te õpite teineteist hingepõhjani tundma. See tähendab aga seda, et teievaheline side tugevneb ning teist saavad veel paremad sõbrad kui enne. Palju õnne!