Naised teevad imelikke asju. Eriti, kui asjasse on otsapidi segatud mehed.

Nii kuulsin ma nädalavahetusel teemat üles võttes kõiksugu huvitavaid lugusid, mis mahuvad kohmaka pealkirja alla “Trikid, mida naised teevad, et hoida end siivsana”.

Ning kuna ma siin Delfi Naistekas juba kirjutamas olen, siis muidugi jagan ma neid lugusid ka teiega.

Mittešeivimine ehk raseerimata (või depileerimata) jätmine on ehk üks mugavamaid viise, kuidas enda pidust versiooni ohjes hoida. Sest kui ikka kutiga asi kuumaks kisub, tahavad naised näha välja võimalikult veatud. Movemberi naisversioon ei käi aga veatu ilmega kuidagi kokku.

Teine trikk, mida naised kasutavad ja mis ehk Bridget Jonesi filmidestki meeles on — granny pants ehk aluspesu, mis on küll tohutult mõnus ja mugav kanda, kuid mis sugugi seksikas ja meelitav välja ei näe. Minu sõpruskonnas nimetatakse seda pesu veel ka “päevapesuks”, sest tavaliselt on võimalikult mugav aluspesu seljas just nende teatud päevade ajal. Kui mulle ei meeldiks, kuidas kallis pitspesu mu seljas välja näeb, kannaks ma vist koguaeg granny pantse. Tõsiselt, miks küll ilus pesu nii ebamugav ja nii ihuvaenulikust materjalist olema peab…!

Lisaks on veel kõiksugused sõbrannanduslepingud, kus üks osapool lubab teist jälgida ning vajadusel sekkub ja veab ulaka tirtsu kasvõi käekõrval taksosse ja sõidutab koju. See on ka üks peamisi põhjuseid, miks naised klubides vähemalt paarikaupa käivad — esiteks on lõbusam, aga teiseks on vähemalt julgestus kaasas!

Lõpetuseks rääkis aga üks sõbrants loo, kuidas ta oli depileerimisaja järgmiseks päevaks pannud, kuid selle eelõhtul tuli ikka kuidagi klubitiir päevakorda. Mida tütarlaps tegi? Kuna ta end eriti ei usaldanud, pani ta igaks juhuks veel jalga kaks täiesti erinevat sukka, mille erineva laiuse ja mustriga ääred pidid teda kindlasti ohjes hoidma.

Puänt? Noh, eks ta ikka ärkas mehe kõrval üles, erinevad sukad põrandal känkras… Täpselt nagu kolumni alguses jutuks olnud sõbrants, kelle kiiršeivimist ka viis minutit enne kuti saabumist vannitoas tunnistasin (ma olin moraalne tugi). Vahepeal lihtsalt ei suuda vallatustele vastu panna! Ja kas alati tulekski?

Aga tegelikult on sageli hoopis nii, et kutid ei pane üldse ei meie ponnistamisi või tahtlikke mitteponnistamisi ÜLDSE tähele? Ja miks nad peaksidki… kui neil on paljas naine voodis!

Dagmar Lamp ehk Daki on blogija ja (aja)kirjanik, kes kasvatab kodus pooleteiseaastast tütart ja kaht kassi. Daki targutab Delfi Naistekas üle nädala kolmapäeviti.