Hea näokreem

Jumestus saab alguse heast jumestuskreemist ning õrnast puudrikihist, et varjata naha ebatasasusi ja väikeseid iluvigu. Kuid kena jumestus on võimalik teha vaid hästi hoolitsetud näonahale, mida on kreemiga toidetud ning niisutatud. Milline on hea näokreem? Kas see, mis kõige kuulsam ning mida reklaamitakse televiisoris või hoopis see, mis kõige kallim? Ei üks, ega teine. Hea näokreem on see, mis sobib just Sinu nahale, mistõttu peaks esimene samm kreemi valimisel olema oma näotüübi kindlaks tegemine. Alles seejärel on võimalik laskuda kosmeetilistesse otsingutesse.

Peitekreem — tõeline võlukepike

Aastad, stress, istuv töö, vähene kehaline aktiivsus, tasakaalustamata toitumine, halvad harjumused — kõik need kajastuvad meie näonahal. Kuid seda kõike on võimalik peita dekoratiivkosmeetikaga. Peitepulgad on üheks ideaalsemaks vahendiks väiksemate puuduste varjamiseks. Tavaliselt leiame peitekreeme nii heledates, keskmistes kui tumedates toonides. Meie soovitame valida enda näotoonist pisut heledam toode. Kuidas seda kasutada? Kanna näole jumestuskreem ja puuder, kõige viimasena viimistle probleemsemad piirkonnad peitekreemiga ning välimus on hetkega värskem ja nooruslikum

Hellita oma huuli uue huulepulgaga

Kui huulepulk ei lõhna enam nii nagu varem, on aeg sellest loobuda, kuna see on ilmselt aegunud. Kõikidel kosmeetilistel toodetel on oma säilivusaeg, mistõttu tuleks oma meigitarbeid aeg-ajalt kontrollida, vastasel juhul rikume sel moel oma nahka. Millist huulepulka aga valida? Moes on klassikaline- ja tumepunane, õrnad ja neutraalsed ning pehmed roosad toonid. Kuid eelkõige tuleb lähtuda oma välimusest ning valida toon, mis just Sinule sobib. Soovid, et huulepulk püsiks kauem peal? Värvi huuled esmalt huulepliiatsiga ning alles siis kanna peale huulepulk.

Parfüüm kui naise visiitkaart

Igal naisel võiks olla vähemalt kaks parfüümi, sel moel on võimalik valida pidulikeks ja argisteks sündmusteks erinevad lõhnad. Õhtul võiks kanda rikkalikumat aroomi ning päevasel ja soojal ajal pisut kergemaid lõhnasid. Parfüümid on liiga kallid? Pea meeles, et nii kosmeetika kui ka parfüümid on võimalik e-poest soetada tunduvalt soodsamalt kui tavapoest. Hellita ennast, sest ka Sina oled kingitust väärt!

Jaga
Kommentaarid