Filip Langhoff on mitmel pool maailmas kogemusi ammutanud ning tunnustatud tippkokk, kes peab Helsingis 2014. aastal Michelini tärni pälvinud intiimset restorani Ask. Filipi toit on saanud palju positiivset vastukaja, seda on nimetatud tõeliseks ja ehedaks, väga peeneks söögiks. Oma töös kasutab ta kohalikku ning väiketaludest ja mahepõllumajandusest pärit toorainet.

“Tallinnas toimuvate Merepäevade puhul pakume külastajatele erinevaid kalaroogi. Et kasutan oma toidus võimalikult palju kohalikke saadusi, siis leiab taevarestorani menüüst Läänemerest pärit koha ja räime,” selgitas Dinner in the Sky 2016. aasta külaliskokk Filip Langoff.

“Soovime külastajate ootustega kaasas käia ning igal aastal midagi uut pakkuda. Näen, et inimeste jaoks pole oluline üksnes toidu maitse, vaid ka sinna juurde käiv lugu. Üha enam pööratakse näiteks tähelepanu toidu päritolule. Filip Langhoffi kokakunst kannab endas lisaks maitseelamustele teadlikku ning keskkonnasõbralikku elustiili,” räägib taevarestorani Dinner in the Sky eestvedaja Risto Meigas.

Dinner in the Sky ainulaadne restoran avab külastajatele uksed Tallinna Vanasadamas 15.-21. juulil. Filip Langhoffi loodud mereteemalist menüüd saab nautida kogu nädala jooksul. Täpne menüü avalikustatakse sündmuse eel kodulehel www.dinnerinthesky.ee.

Naistekas kostitab oma lugejaid võimalusega võita kohad Dinner in the Sky taevarestorani laua taga. Nimelt läheb 4. juulil käima fotovõistlus, mille auhinnaks kaks pääset, et kaaslasega kauneid vaateid ja maitsvaid toite nautima minna.

Täpsemalt juba varsti!