Jäär. Jääradele meeldib tõeline luksus, mistõttu soovitatakse valida erakordselt pilku köitvad ehted. Neile sobivad ideaalselt säravad toonid, mis mõnele teisele tähemärgile võivad tunduda liialt ekstravagantsetena.

Sõnn. Sellele maisele olendile meeldib eelkõige looduslik ja naturaalne välimus. Metalli puhul soovitatakse kindlasti valida vask, mis sobib ideaalselt sõnni olemusega.

Vähk. See on teine tähemärk, kes armastab luksust ja head elu. Vähkidele sobivad ehted, mis on ainukordsed ja kordumatud. Unikaalsus on vähkidele kõige loomuomasem.

Kaksikud. Armastavad katsetada uusi lahendusi ja teha radikaalseid muutusi. Sageli valivad nad endale ehted, mis ühendaks neid teise maailmaga. Seetõttu valivad kaksikud endale tihti tähendusrikkaid ehteid.

Lõvi. Lõvi on lihtsuse kehastus. Samas tunneb ta tihti soovi paista silma eksklusiivsusega. Kuid lihtsuse tõttu valib lõvi enamasti siiski minimaalsed ja lihtsad ehted.

Neitsi. Eelistavad kõige meelsamini looduslikke, ent ainulaadseid ehted. Soovivad olla lihtsad, ent piisavalt omanäolised.

Kaalud. Ei kõhkle valimast suurel hulgal eriilmelisi ehteid. Eelistavad tihti kauneid ja säravaid metalle.

Skorpion. Skorpionile sobivad ideaalselt massiivsed ehted, mis näevad välja äärmiselt erakordsed, püüdes pilke ning tähelepanu.

Ambur. Kõige sagedamini tunnevad kiusatust soetada endale punaseid kaunistusi. Tundub kummaline? Võibolla, ent punane värv on amburite loomusele väga omane.

Kaljukits. Järgmine luksuse armastaja, kes leiab end tihti üllatusega ekstravagantsuse keskelt.

Veevalaja. Inimene, kes armastab elulisust ja sinist värvi. Sobivad kõik ehted, mis köidavad inimeste pilke.

Kalad. Kaladele sobivad lihtsad kuni mõõduka suurusega ehted. Leidlik kala eelistab kaunistustele konkreetset sõnumit, mida on võimalik ehtega edasi anda.

Jaga
Kommentaarid