Positiivne on aga see, et selle järgi saab aru, et mürkained on organismist eraldumas ning paastumine on efektiivne. Super!

Enesetunne on ääretult positiivne ja energiat tuleb iga minutiga juurde. Täna sain tööl oma asjad valmis tavapäraselt kiiremini. Ja olin juba ca 16:45 autos ja teel koju. Näljatunnet esimese kahe päeva jooksul peale ei ole tulnud, vaatamata sellele, et käin vana rutiini kohaselt endiselt all firmasööklas „söömas“. Teised söövad tellitud toitu ja mina kodusvalmistatud ja soojakstehtud suppi. Tänasele puljongile lisasin veidi peedimahla sisse. Maitses nagu borš, kuid ilma tükkideta.

Päeva toitumisplaan on analoogne eilsega. Hommikul ma glaubrisoola ei võtnud ja ei plaani teha seda ka homme, sest soolestik toimib korralikult ja seda tagant aidata vajadus puudub. Ilmselt on imetegijaks paastutee, mis on soolestikku puhastava toimega. Lisaks sellele heale omadusele maitseb see ka tõeliselt hästi. Seega siis hommikuks tee, lõunaks puljong peedimahlaga ja pragu joon viinamarjamahla.

HOIATUS!
Blogi autor Riin on täiesti teadlik eesseisvatest raskustest ja võimalikest riskidest. Riin on läbinud täieliku arstikontrolli ja on jätkuvalt arsti järelvalve all. Naistekas on siinkohal vaid ja ainult kajastaja rollis.

Lugejatele paneme südamele: ära seda kodus järele teha proovi! See võib kahjustada sinu tervist ja muutuda eluohtlikuks. ALAEALISTELE on kõik sellised katsetused ERITI RANGELT KEELATUD!

Õhtune mahlajoomine on tõeline nauding ja päeva kulminatsioon. Paastumise ajal on meeled (s.h. maitsemeel) eriti ärksad ja sedasi on nii supist, mis ei sisalda soola, kui mahlast, mis ei sisalda suhkrut, saanud ääretult maitsvad söögikorrad.

Mis puudutab kaalunumbrit, siis suure vedeliku hulga tõttu organismis on kaalunumbri vähenemine tagasihoidlik. Kaal näitas hommikul ärgates: 65,7 kg. Kuid see ei ole määrav, sest peamine on enesetunde märgatav paranemine ja energiatulv.

Meeletu energiaülejääk on praegu ja tahaks meeletult midagigi korda saata. Täna võtsin ette köögikappide koristamise, sest hakkan järgmisel nädalavahetusel kolima. Ülehomme sõidan sõbranna juurde maale, kes lubas ära ladustada osa minu suurearvulisest kolast, mida ma päris likvideerida ei raatsi, aga igapäevast kasutust pole leidnud. Otsustasin, et viin talle kotitäie köögikappides leiduvat: maisihelbed, suhkru, pakitoidud ja muud sellist kaupa, mida ma isegi igapäeva elu juurde tagasi tulles enam tarbima hakata ei soovi. Loomulikult ei ole mõtet ju suhkru või soolakotte kolimisel uude korterisse kaasa tassida.

Siinkohal lõpetangi oma tänase sissekande, et kasutada üleliigset energiat nt asjade sorteerimise ja pakkimise tarvis.

Kaunist õhtut kõigile!

P.S. Kõigile neile, kes on minu eeskujul paastumisele mõtlema hakanud, soovitan vaid omalt poolt, et enne sellega alustamist peaksite kindlasti laskma end arstlikult kontrollida. Samuti ei saa paastuma hakata, kui inimene pole end selleks põhjalikult ettevalmistanud. Paastumine on väga suuresti vaimne protsess, milleks peavad olema valmis nii keha ja vaim.