Mul on kaks täiskasvanut last ja 6 lapselast. Töötan lasteaias õpetajana.
Sinu kehamassindeks on: 28.4
Ülekaal

Tundub, et oled ülekaalus või kõõlud üsna selle serva peal. Vaata üle oma igapäevane menüü ning jälgi, mida suhu pistad. Kõnni, jookse, sõida rattaga või uju, alusta tasapisi, et mitte end vigastada. Juba treenid niigi? Sel juhul võib pisut kõrgem KMI anda märku kas suuremast lihasmassist või oled koos treeningmahu suurenemisega märkamatult ka suurema taldriku võtnud. Kui sinu KMI on üle 27, on terviseriskid juba tunduvalt suuremad. Võiksid lasta kontrollida oma vererõhku ja veresuhkru taset. Kui tunned end halvasti, pöördu nõu saamiseks arsti poole. Kui peaksid nüüd käega lööma, võib sinu kaal veelgi kasvada ning juba otseselt tervist ohustama hakata.

Probleemid kehakaaluga on mul olnud viimased kolm aastat.

PÕHJUS: Kuna töötan lasteaias, siis peaksin lastele ja lastevanematele ka nõnda öelda hea välja nägema. Olen väga tahtmist täis.

DIEEDID: olen üks kord teinud nn. Jaapani dieeti (14-päeva).

SÖÖGIHARJUMUSED: võin terve päeva söömata olla, aga õhtul söön kõik ära, mis külmkapis on (täiesti iseloomu viga). Kuna mu ema oli kondiiter, siis armastan väga magusat süüa. Väga meeldivad ka kõik piimatooted. Olen proovinud ka jälgida veregrupi järgi soovitatud toiduaineid.