Piiratud versiooni šokolaadipakenditele uute modellide valimiseks organiseeris Kinder Chocolate võistluse kõigis kolmes Balti riigis. Kolme kuu jooksul oli vanematel võimalus oma laps Kinder Chocolate võistlusele registreerida, mille võitjate pildid — üks poiss ja üks tüdruk — pannakse Kinder Chocolate piiratud versiooni pakenditele. Unikaalsele võistlusele registreerus palju osavõtjaid — Eestis 3055. Kokku saadeti rohkem kui 11 500 pilti kõikidest riikidest.

Žürii otsusena on Kinder Chocolate Eesti uued reklaamnäod kuueaastane Alina ja kaheksa-aastane Martin. Võitjad tehti teatavaks žürii poolt, mis koosnes Ferrero esindajatest Poolast ja Eestist, võistluse korraldajatest ja fotograafist. Narva-Jõesuust pärit Alinat iseloomustatakse kui aktiivset, positiivset ning väga andekat last. Martin on pärit Rakverest ning tegeleb mitmete sportlike aladega, sealhulgas jalgpalliga.

Eesti fotosessioon toimus 14. juunil. Mõlema võitja pilte saab näha rohkem kui 300 000 Kinder Chocolate pakendil, mis tulevad poodidesse oktoobris.

Vaata allpool pilte Ferrero Eesti fotosessioonist!

Kinder Chocolate on valmistatud spetsiaalselt lastele, kasutades parimaid koostisosi. Valgest shokolaadist südamik kaetud piimashokolaadiga - Kinder Chocolate on nii laste kui vanemate lemmik.

Ferrero on maailma suurimaid magusavalmistajaid, kes toodab tuntud ja armastatud tooteid nagu Raffaello, Nutella, Ferrero Rocher ja Kinder. Ferrero tegutseb aastast 1946.

Toodete kõrge kvaliteet, meisterlik tootmine, hoolikas ja ainult parima tooraine valik, tähelepanu tarbijale ja tema soovidele on peamised Ferrero väärtused, mis on aidanud Ferrerol tõusta tuntud ja armastatud brändiks kogu maailmas.

Jaga
Kommentaarid