See võimalus, et ma olengi kade, on ka muidugi olemas ja ma ei saa välistada, et kui mu trenni tegemine hakkab vilja kandma ning sixpack ikka punnitama hakkab, hakkan minagi poolalasti pilte endast Instagrami postitama. Või kui ma ühel hetkel endale silikoonrinnad panen, siis tunnistan vaid nabani dekolteesid ja demonstreerin oma uusi lisasid igal võimalikul moel. Ma ei oska öelda. Võib olla hakkan veel bikini fitnessiga ka tegelema, sest see tundub olevat kaua otsitud Eesti Nokia. Viimasel ajal tundub mulle, et iga enesest lugupidav naine tegeleb bikini fitnessiga. Miks on korraga igal teisel naisel vaja end näidata kõrgetes kontsades, sätendavates bikiinides, kleepida külge kunstküüned ja -juuksed ning katta end kolmekordse kihi spray-päevitusega?

Mulle meeldivad vormis inimesed. Mulle meeldiks ka ise vormis olla. Ma näen samuti selle nimel vaeva — käin korralikult trennis ja jälgin oma toitumist, et see oleks tervislikum. Mingitel hetkedel aga tekib mul tahtmine diivanile tagasi pikali visata ja burgerit näost sisse ajada, sest iga kord kui ma ütlen, et käin trennis, vaatavad mu tuttavad mind ka hirmunud pilgul, küsides, et ega ma ka ometi ära keerama ei hakka ning lõpuks bikiinides lavale ronida ei taha. Trenn ja tervislik eluviis hakkab tänu bikini fitness-tibidele muutuma naeruväärseks. Kas te ei ole nõus? Kui te vaatate ringi Facebookis või Instagramis, siis aina enam hakkab blingivates bikiinides naisi silma.

Seda artiklitki ajendas mind kirjutama järjekordne iludusvõistlus. Enam ei valita Miss Estoniat, nüüd valitakse bikini fitnessi säravamaid tähti. Ja olgu, oled trenni ja toitumisega saavutanud kauni keha ning tahad seda teistele näidata. Naiselik edevus. Saan täiesti aru. Millest ma aga aru ei saa, on vulgaarsed poosid, millega neid kehasid reklaamitakse. Kes ronib voodis ükssarve selga ja postitab sellest oma sotsiaalmeedia kontole foto, kes unustab riided üldse selga panna. Riiete mitte selga panemine on üldse vist teine trend bikini fitnessi kõrval. Ma ei tea, kas sellele trendile pani aluse Elina Born või oli see juba enne teda moes, kuid millegi pärast peab kõike olema seljas võimalikult vähe ja see peab olema võimalikult paljastav.

Miks see nii on? Miks naised korraga alasti tahavad olla? Ja siis me nutame, et meid ei kohelda meestega võrdselt. Ma usun, et paljud lähevad nüüd minu pilti vaatama, et mida see karvajalgne paks feminist targutab, ise kole kui öö. Ei ole ma ei karvajalgne ega feminist, ülekaalus küll, kuid ausalt ma arvan, et naised ei peaks end vaid läbi oma keha defineerima.