„Pesude kangad on kaunistatud filigraansete õrnade lilledega, eelkõige roosidega. Toonidest on eriti hinnas erinevad roosad, eriti apetiitsena mõjub korallroosa koos beezika pitsiga,“ räägib Linette peadisainer Marit Kuivonen. „Ilma teevad väga armsa ja nukuliku iseloomuga pesud, mis toovad esile naise tundliku ja sensuaalse poole. Panevad igatsema ja unistama kaunite tunnete järele,“ lisab Linette avalike suhete juht Katrin Tibar.

Ka pesu materjalid võluvad sellel kevadel oma erilise pehmuse ja nahasõbralikkusega. „Linette kollektsioonist leiab uue nahka justkui paitava kanga Itaalia tootjatelt. Seda on kasutatud näiteks korallroosa pesu juures, mis on komplektis õhulise öösärgiga,“ lisab Tibar.

Roosilist ajaloo-hõngu leiab pesumoes ka pisut kirglikumas võtmes. „Rohekal türkiis põhjal peene lillemustriga pesu, mille juurde käib ka komplektis öösärk, on kindlasti üks selle kevadmoe suurimaid hitte. Paljud retrolikud lillemustrid on pesukangale moodsas fotoprindis kantud, mis annab pesule väga värske välimuse. Valge pitsi ja vanaroosade satiinpaeltega kaunistatud halliroosiline pesu on üks selline näide.

Roosilistele unistustele vastukaaluks pakub sellekevadine mood ka kirevat värvidemängu. Sarnaselt rõivamoele, saab kärtsu ja mürtsu ka pesumaailmas. Värviliste pesude juures on Linette kasutanud kollaseid, erkrohelisi ja erkroosasid toone. „Tegemist on tõeliselt kelmikate pesudega, mis mõjuvad vitamiinipommina ja võiksid sobida näiteks ühe korraliku rulatüdruku garderoobi,“ räägib Kuivonen.