Sel korral poseerib Kylie helesinise laguuni taustal veel helesinisemate Chaneli bikiniidega, mis fantaasiale väga ruumi ei jäta. Lisaks on ta kombineerinud oma napid rannariided kuldsete ehetega, sest Kardashianide jaoks pole glamuuri ju kunagi piisavalt.

Kylie viibib hetkel oma lähimate sõpradega puhkusel ja tundub, et tal on seal väga lõbus, aga samal ajal jagas ta Instagramis ka oma mõtteid sellest, et tema "ideaalne" elu ei ole alati selline nagu paistab ning ka tema peab saama aeg-ajalt hakkama ärevushoogude, sõprade kaotuse ja iseendaks jäämisega kaasnevate väljakutsetega.

"Ma olen enda, oma südame ja tugevuse üle uhke. Kasvamine miljonite silmapaaride ees ei ole normaalne. Ma olen sel teekonnal sõpru kaotanud ja olen vahel ka iseennast ära kaotanud," kirjutas ta. Kylie tunnistas, et ta ei räägi paljudest asjadest, aga nüüd tahtis ta seda teha ja anda maailmale teada, et ka tema on lihtsalt inimene. "Mu elu ei ole ideaalne ja see, mida te sotsiaalmeedias näete, on kõigest pinnapealne kiht."