Krunnid

Krunn on üpris ajatu ja ühtlasi üks parimaid soenguid, mida suvest sügisesse kaasa võtta. Vananaiste suvi on teatavasti jahe ja tuuline ning nii ei lendle salgud pidevalt näos. Krunni tegemiseks on aga kümneid erinevaid mooduseid — võid selle teha lõdva ja sasise, kammitud ja sileda või lisada juurde punutud elemente.

Seitel keskele

Öeldakse, et vana arm ei roosteta. Kohe kindlasti pole roostetama hakanud moelavade armastus keskele tõmmatud juukselahu vastu.

Hobusesabad

Ahh, kas jälle hobusesabad? Jah! Tuletame meelde, et hobusesaba ei tähenda enam ammu vaid juuste kokku kogumist ja suvalise patsikummiga kinnitamist. Siia juurde võib käia ka ohtralt tupeerimist, sasimist, punumist, lokke ja lahedaid juuksekaunistusi

Üle pea kammitud ja kohev

Tupeeri nagu jaksad, sest sel sügisel on moes kõrgeks ja kohevaks sätitud soeng juuksekroonil. Ei mingit lamedat kukalt enam.

Lained

Seksikalt laines juuksed ei kuulu vaid randa, selles võid kindel olla! Lained võid saavutada nii õrnalt koolutades kui lõdva punupatsiga magama minnes.

Aksessuaarid

Ära hoia end tagasi — ehted ei kuulu vaid käe, kaela ja sõrme ümber. Kui sätid juustesse efektse klambri või peavõru, on juba eemalt näha, et oled selle sügise trendidega kursis.

Pöörased värvid

Miks mitte värvida juukseotsad neoonroosaks? Või seitel siniseks? Kuidas oleks paari silmapaistva nägu raamiva salguga? Mõtle selle peale!

Tukk

Sirge silmini tukk on mõnusalt sügisene, kuid ole ettevaatlik — selline soeng ei sobi sugugi kõigile. Peaksid enne konsulteerima oma sõbrannade või juuksuriga.

Seitel küljel

Paistab, et polegi vahet, kus sa oma seitlit kannad, sügiseselt trendikas oled ikka. Võid juukselahu tõmmata ka päris küljele, veel parem, kui see on meelekoha juures — nii rokid tõeliselt!

Kuidas selle sügise soengutrende kõige paremini kanda? Vaata inspireerivaid fotosid Glamour Magazine veebilehelt!