1. Mayfair Hotel i London, Schiaparelli Suite

Fuksia toonides tuba on saanud oma nime moelooja Elsa Schiaparelli järgi. Just tema tutvustas 1940-aastatel "šokkroosat" tooni ülejäänud maailmale. Kui sulle meeldib roosa, siis see on sulle ideaalne tuba.

Luksustuba on kaunistatud Buddha kujudega, kaminaga ning olemas on eraldi söögituba kaheksale inimesele.

2. Claridge's Hotel London, Diane Von Furstenbergs Piano Suite

Toas on Furstenbergi enda mööbel, seinad on kaunistatud tema puhkusepildiga ning keset luksuslikku hotellituba on marmorist kamin. Pole üldsegi mitte juhus, et Claridge hotel on Diane Von Furstenbergi poolt disainitud, tegu oli tema enda lemmikhotelliga 1970-aastatel.

3. Eloise Suite av Betsey Johnson, The Plaza Hotel, New York

Betsey Johnsoni poolt disainitud hullumeelselt roosa tuba on inspireeritud hotelli fiktiivsest külalisest Eloisest. Sa ei tea, kes Eloise on? Vaata filmi "Eloise Plaza Hotellis", kus kuueaastane Eloise elab Plaza hotellis oma lapsehoidja, koera Weenie ja kilpkonn Skipperdee´ga.


4. Vera Wang Suite, Halekulani Resort, Hawaii,Honolulu

Vera Wangi pruudikleite teavad kõik. Ka pole juhuslik, et ta valis oma hotellitoa disainimiseks just selle kuurorti. Mitte vaid seepärast, et ta hindab ilu ja oskab detaile hinnata. Wangile tehti abieeluettepanek just Honolulus.


5. Palazzo Versace, Australia
Kui toast jääb väheseks, siis saab ööbida ka Donatella Versace poolt disainitud hotellis. Selleks tuleb sõita, kas Dubaisse või Austraaliasse, kus hotelliketi hotellid asuvad.
Tegu on esimeste moehotellidega ning Dubai hotelli peetakse lausa 8-tärni hotelliks.
Loomulikult on maailmakuulus Versace logo igal pool hotellides nähtaval.

6. Dior Suite, St.Regis Hotel, New York

Moeikooni tuba on inspireeritud Diori esimesest poest, mis avati 1946.aastal Pariisis Avenue Montaignes tänaval. Kõrged laed, kristall-lühtrid, hallid toonid, heleroosa on märksõnad selles toas.


Sviit on viimse detailini läbi mõeldud: siid ja samet, tikitud voodipesu, kunstfotod seintel. Sviidis elades on teil ka oma teener, kes täidab hotellis viibimise ajal kõik teie soovid.


8. VIP-suite, Karl Lagerfeld, Sofitel Singapore

Karl Lagerfeld on selles toas miksinud Pariisi elegantsi Aasia sisekujundusega. Karl Lagerfeldi kohalolu on selles hotellis näha ka mujal kui sviidis - pehmetest hommikumantlitest uksenuppudeni. Ka hotelli töötajate vormirõivad on Chaneli moedisaner Lagerfeldi looming.

Tekst: Nettavisen.no
Fotod: Hotels.com