Üldse on mind hetkel vallutanud mingi meeletu positiivsuse laine ja energiapuhang. Kevadväsimus on kadunud. Kummaline küll, kuid vaid paari päevaga on muutused kardinaalsed. Loomulikult annab tunda ka see, et ilm on tunduvalt soojemaks läinud. Täna oli juba pluss kuus ja nädalavahetusel läheb veelgi soojemaks. Mulle külm ei meeldi!

Eile läksin varakult magama ja täna hommikul sain väga kiiresti voodist välja. Tavaliselt olen väga raske ärkaja, kuid täna olin juba ärkvel, kui alles kell helises. Eks see annab ka oluliselt parema meeleolu ja enesetunde, kui uni ei saa äratuskella poolt häiritud, vaid inimene tõuseb iseenda rütmi järgi üles.

Kaalunumber näitas hommikul: 64,5. Näib, et suurest higistamisest on kasu olnud. Mulle tegi nii nalja üks kommentaar, mis minu kolleegidele kaastunnet avaldas. Tegelikult on higi ju täielikult lõhnavaba eritis. Higihais tuleb selle kokkupuutel erinevate materjalide ja ainetega. Seetõttu on oluline kanda paastumise ajal täiesti looduslike materjale, milleks on nt linane, puuvillane ja villane materjal.

HOIATUS!
Blogi autor Riin on täiesti teadlik eesseisvatest raskustest ja võimalikest riskidest. Riin on läbinud täieliku arstikontrolli ja on jätkuvalt arsti järelvalve all. Naistekas on siinkohal vaid ja ainult kajastaja rollis.

Lugejatele paneme südamele: ära seda kodus järele teha proovi! See võib kahjustada sinu tervist ja muutuda eluohtlikuks. ALAEALISTELE on kõik sellised katsetused ERITI RANGELT KEELATUD!

Peamine haisuallikas on aga suu, sest ka sealt kaudu eritab organism mürke. Täna hommikul oli keel paksul kattunud kollakas-halli katuga. Hetkel sain hakkama küll tavalise hambaharjaga, kuid homme on plaan apteegist endale spetsiaalne keelepuhastushari soetada.

Kui tulla tagasi veel minu vaeste kolleegide juurde, kes haisevat paastujat kannatama peavad, siis on nad igati toeks ja elavad mulle igapäevaselt kaasa. Töötan enam kui tuhande inimesega ettevõttes ja nii juhtub iga päev, et keegi on teemast huvitatud ja soovib paastumise kohta rohkem teada. Leidunud on ka paar kolleegi, kes praegu paastuvad. Ning neid, kes plaanivad lähinädalatel sellega alustada.

Täna on mul veel ees üks suuremat sorti mürgeldamine. Pakin oma asjad, mis sõbranna juurde hoiule lähevad, kokku ja viin juba autosse. Siis, et pea ma hommikul sellega päeva alustama. Samuti peaksin viima oma musta pesu pesumajja. Samas on praegu rõõm isegi sellisest tegevusest. Energiat on nii palju, et kohe kuidagi ei taha paigal istuda.

Tänane toidusedel on senise kahe päevaga analoogne. Ainsaks erandiks on see, et supi sisse panin porgandimahla ja õhtujook oli seekord õunamahl. Hapu ta oli, aga sellest hoolimata maitses väga hästi.

Nüüd siis lõpetan ja alustan suure mürgeldamisega. Ja siis loodan, et leian mõne mooduse, kuidas Kristina sõidule veel kaasa saaks elada. Telekat mul ei ole ja kahjuks ETV otseülekandeid välismaal ei näe. Kui mujalt ei otsepilti ei näe, siis on ju alati ka Delfi olemas.