Üritus pakub disainihuvilistele ja kollektsionääridele ainulaadse võimaluse soetada unikaalseid esemeid, millel on jutustada oma lugu. Korraldajate Tõnis Vellama ja Maarja Marga sõnul eelistati asju, mison kas väärikalt vananenud või millele on antud uus hingamine. Müügile tulevad jalgrattad, eksklusiivsed kõlarid, valgustid, Leo Rohlini mokakohviserviis ning palju muud põnevat.

Enampakkumisest saadud tulu läheb heategevusfondi, millega toetatakse eesti disainitudengite õpinguid välismaal.

Sel korral toimub Disainioksjon NO99 Teatri suures saalis kl 19-21, kus õhtujuhtideks on Steve Vanoni ja Eda-Ines Etti. Külastajaid oodatakse toodetega tutvuma pool tundi enne oksjoni algust. Meeleolu loob elav muusika Allan Vainola ja Merili Variku näol, lisaks on oodata tujuküllaseid üllatusi!

Üleskeeratav lind, Nõukogude ajast pärit mänguasi.

Unmonday juhtmevaba kõlar nahkkotiga, alghinnaga 349,50 € (letihinnaga 948 €).

Ratas Ērenpreiss Paula Alghind425 € (letihind 850 €)
Tegu on ajaloolise jalgratta uudisversiooniga. Juba aastal 1922 lõi Gustavs Ērenpreiss oma esimese Ērenpreiss jalgratta, tema tegevuse määratles kolm põhiväärtust: disain, tippkvaliteet ja kättesaadavus kõigile.


Leo Rohlin, kohviserviis, 1967. Tallinna Ehituskeraamikatehas. Alghind 40 €.

Kohviserviisi autoriks on eesti keraamika vanameister Leo Rohlin. Disainitud aastal 1966, mis oli kohvi kui peenema joogi tõusuaeg ning juba 1967. aasta keskel kinnitati ka antud serviis Tallinna Ehituskeraamikatehase toodangu hulka. Täna espressomõõtu tassid olid mõeldud tollal moodsa mokakohvi joomiseks, mille valmistamisviis on sarnane espressole ning see valmis spetsiaalses mokakannus.