Kuu esimeses pooles pööratakse tähelepanu meestele, kellel on erilised hobid ning ettevõtmised, sõidetakse rohkem jalgrattaga, ronitakse, käiakse Trükimuuseumis, külastatakse juba kolmandat korda toimuvat Meeste tantsupidu Rakveres ning projekti lõpusirgeks on adrenaliinirohke 10 kilomeetri pikkune Icebug Kõva Mehe Jooks 27.juunil. Koostöös MyFitness’iga treenitakse mehed vormi ning küsitakse nõu ka tõstjatelt, kuidas saada tugevaks.

Kuu teises pooles pannakse luubi alla tervis. Räägitakse olematutest põhjustest spordi mittetegemiseks. Seejärel võetakse ette eesnäärme suurenemisega seotud urineerimishäired. Järgemööda arutletakse avatult seksuaaltervisest, erektsioonihäiretest ja enneaegsest seemnepurskest.

Juunis on „Märka Meest!“ kampaania toetajatel palju eripakkumisi ja soodustusi meestele. Vaata nende kohta lisainfot projekti kodulehelt www.meestekuu.ee ning samuti uuri ka projekti Facebooki lehte: https://www.facebook.com/hoiaeestimeest:

  • 01.-14.06 eritreeningud meestele Myfitnessi spordiklubides üle Eesti. Lisaks tasuta liitumine ja kehaanalüüs.
  • Tule leia endale uus hobi Ronimisministeeriumuunis, kes korraldab kõikidele meestele juhendatud ronimisi 2, 9, 16. ja 30. juuni kell 18.00-20.00ini.
  • Mõnusad lõõgastuspakkumised meestele üle Eesti erinevates SPA-des.
  • Põnevad perepäevad ja spordiüritused
  • Avasta maailma rulluiskudel, mängi minigolfi, proovi sukeldumist või veereta hoopis bowlingut!

Selleks, et ühiskond oleks jätkusuutlik ja lapsed ning naised õnnelikud, on vaja tervet, elujõulist ja särasilmset Eesti meest. 

Projektiga edastame sõnumit: „Iga mees on märkamist väärt!” ning soovime, et Eesti mees hakkaks endast rohkem hoolima ja endale tähelepanu pöörama! Elage kaua ja õnnelikult!