Soojendav kaneeli-ingveri vannisool — sega omavahel kokku veerand tassi epsomi sooli (või jämedat meresoola), kolm teelusikatäit peeneks riivitud ingverijuurt ja pool teelusikatäit kaneeli. Soovi korral lisa aroomi andmiseks veel ka viis tilka magusat apelsini eeterlikku õli. Sega hoolega. Lisa saadud segu kuumale vanniveele ja lõdvestu selles 15-20 minutit. Soovitame kõik ühe korraga ära kasutada.

Ingver ja kaneel on mõlemad vereringet parandava toimega ning leevendavad suurepärase aroomikooslusega edukalt päeva jooksul kehasse kogunenud pingeid ja valusid.

Aromaatne ingveri vannisool — sega kaks tassi meresoola ühe tassi piimapulbriga. Lisa sellele veerand tassi hästi peeneks riivitud ingverit ja kaks tilka eukalüptuse eeterlikku õli, üks tilk rosmariini eeterlikku õli ja üks tilk sidruni eeterlikku õli. Sega koostisained omavahel hoolega kokku. Lase segul vahepeal mõned minutid seista ning sega seejärel uuesti. Täida vann veega ja sega saadud vannisool sooja vee hulka. Lõdvestu vannivees ja naudi.

Sinepi-ingveri jalavann — pane kausi või vanni põhja poolteist supilusikatäit sinepipulbrit või värskelt purustatud sinepiseemneid ja lisa kaks teelusikatäit värskelt riivitud ingverijuurt. Vala peale sooja vett ja sega. Lase jalgadel, aeg-ajalt kuuma vett juurde lisades, umbes 15-20 minutit liguneda. Loputa sooja veega ja patsuta kuivaks.

Romantiline roosi-ingveri massaažiõli — koori umbes kolme sentimeetri pikkune ingverijuur ja lõika see õhukesteks viiludeks. Aseta väikese klaasanuma sisse 1 tassitäis baasõli (magusa mandli, oliivi, jojoba vm.) ja pane selle hulka ingver ning 10-12 väikest kuivatatud roosiõielehte. Sulge anum ja raputa segamini ning lase ingveril põhja settida.
Õli valmistamiseks on kaks varianti: kas jätad õli, seda iga päev raputades, viieks kuni seitsmeks päevaks seisma või kuumutad väga madalal kuumusel 30 minutit kuni üks tund. Kasuta seda õli soojendava massaažiõlina, kuid ürita õrnasid kohti vältida, kuna ingver on üsna tugevatoimeline.

NB! Esimese valmistusviisi puhul tasub värske ingveri säilivusaja pikendamiseks segule veel ka paar tilka rosmariini eeterlikku õli lisada või värske ingveri asemel kuivatatud ingverit kasutada.