Järgnev materjal on inglise tablodist The Sun. Pildid klikka kindlasti suuremaks!

Tõusev staar moetaevas Henshall suutis ära võluda esireas istunud meelelahutusmaailma kuulsused, sealhulgas Amanda Holdeni, poksija Audley Harrisoni, Lisa Rogersi, The Billi Jane Walli, endise "Brookside" beibe Terri Dwyeri ja omaaegse All Sainti Shaznay Lewise, kes kõik ohkisid vaimustunult, kui modellid Gabrielle Richens ja Jodie Kidd paljastasid pööraste trükimustrite all peaaegu kõik.

Etenduse kõrgpunkt oli ülilahtise seljaga koomiksimustriline spordiülikond. Seksikas blond modell Rebecca C näitas oma istmikku pööraselt julges riietuses.

Isegi Big Brotheri osaleja Alex Sibley demonstreeris oma tippvormi julge lõikega mustades pükstes, valmistades rõõmu publikule, kelle hulgas istusid ka ta vanemad Hannelore ja Richard.

Ei lähe ilmselt enam kaua aega, enne kui kuulsused taasavastavad tagumise poole ja asuvad paljastama, seda, mis neil on.

Ka "I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here!" staar Nell McAndrew välgutas Richard Kinlochi etendusel oma hinnatud tagaosa, kõndides ringi seksikates punasest pitsist pükstes. Londoni moenädal nihutas kahtlemata rõhuasetuse esiosalt tagumisele poolele.

Julien Macdonald näitas ultraminiseelikuid samas kui Pringle, Paul Costelloe, FrostFrench ja Paul Smith demonstreerisid istmikku embavaid ja paljastavaid pükse. Kõik need mudelid annavad meile aimdust, mida me kõik järgmisel aastal kandma hakkame. Nii et ajage oma tagumik vormi!

Vähemalt on kogu talv aega end jõusaalis vormi ajada.