Kõige esimene asi, mida tuleks meeles pidada – laske vabaks julgust, vabadust ja kujutlusvõimet!
"Eredad värvid, kummalised tallakujundid, trükised, kaunistused, rihmad, huvitavad materjalid, retro ja futurism - sel hooajal jalatsimood on eriti uhke!" ütleb stilist Evita Ormane.
Tanketid (platvormid), mis ilmusid eelmise aasta kollektsioonides, hetkel on "siia jäämiseks". Lisaks riietuse moes üks dominantidest on etnostiil, hipi ajastu tagasitulek (pikad, lehvivad seelikud, massiivsed ehted, platvormjalatsid), nii et seda tüüpi jalatsitega sel suvel on tabatud kümnesse - nagu ka eredate värvidega. Aga daamid, kes ei taha äratada liigset tähelepanu, julgesti võivad kanda pastellvärvi jalatseid – beežides, kreemjates, roosa, helesinistes või rohelistes ning muudes toonides.
Juba mitu aastat liidripositsioonis olid naiste jalatsid ümmarguste ninadega, kuid tänavu on täheldatud kalduvus neil jälle "venida", muutudes selliselt rohkem naiselikeks ja seksuaalsemaks. "Sihvakamad ninad visuaalselt pikendavad jalgu, muutes neid sihvakamaks, mistõttu nad on paljude naiste lemmikud. Tõsi, tuleb märkida, et sel hooajal terav nina naaseb ainult kingamoes – poolsaabastel ja sandaalidel seda ei tule," räägib stilist Evita Ormane.
Mugavate suvejalatsite austajatel tasuks heita pilk punutud sandaalidele - nad on tagasi moes ja on muutunud eriti populaarseks tänu eredatele värveidele ja uut tüüpi punutistele. Aktuaalsuse ei ole kaotanud ka nööritavad sandaalid (seda tüüpi saapad ja kingad küll on oma positsioone kaotanud).
Järgides riiete moesuundumusi, ka jalatsites on täheldatav metalsete toonide juuresolek. Stiili klassika on kuldsed ja hõbedased kingad, kuid originaalse stiili austajad võivad proovida ka teistes toonides läikivad kingad.
Huvitav nüanss – julgelt võib kanda ka kingasid metallninaga, millel on ka puhtalt praktiline tähendus - see kaitseb jalatseid. Disainerid tänavu on püüdnud metallninad muuta eriti ilusaks ja elegantseks, mis asetab sellised jalatsid kuumemate uudiste etteotsa. Ärgem unustagem ka metallist kinnitusdetaile ja pandlaid!
Eelmisel hooajal mõned disainerid proovisid luua kaasaegseid läbipaistvast materjalist jalatsid, kuid need püüdlused olid liiga saamatud, et võtta neid tõsiselt. Kuid tänavu lähenemine on muutunud tõsisemaks, moeetendustel oli märkimisväärselt suurem hulk huvitavaid jalatseid, ja sel aastal naiste kingad puhtast vinüülist on juba moeröögatus.
Kõige tähtsam – jalatsid, mida valime, kahtlemata peavad olema mugavad, vastupidavad, kvaliteetsed. Samal ajal, muidugi, ka ilusad ja moodsad – kuidas siis selleta! Head ja ilusad jalatsid kannavad ise, panevad liuglema mitu sentimeetrit maapinnast, toob esile jalgade ilu, tekkitavad imetlevaid pilke, teisisõnu – mitte asjata paljud naised, just nagu kuulus Carey Bradshaw sarjast "Seks ja linn" ei saa ükskõikselt mööduda ühestki kingapaarist ja just kui kaotab südame, kui keegi disainer on loonud selliseid kingi, mida lihtsalt ei saa ostmata jätta!

Buffalo, Calvin Klein, Gant, Via Uno, Wrangler ja teiste maailmakuulsate brändide jalatsite regulaarsed soodusmüügid – soeta garanteeritult kvaliteetsed originaaljalatsid otse tootjalt kaks korda odavam kui tavalistes kauplustes Membershop.ee! Ära jää hiljaks – alustame just nüüd!

Jaga
Kommentaarid