Proovi neid kuute harjutust teha igapäevaselt, et hakata nägema toredaid muutusi jõulude paiku. Siis ei pea sa tundma suuri süümepiinu, kui tahad mõne lisa ahjukartuli võtta ja magustoiduks suuremat koogitükki süüa.

Õhulöögid

Lama matil, jalad sirged. Pinguta kõhulihaseid ja tõsta sirged jalad maast lahti. Hoia neid paigal ja vaheldumisi tõsta üht jalga kõrgemale, lase jalg samasse kohta tagasi ning tee samasugust liigutust teise jalaga. Mõlemat jalga tõsta kõrgemale 15 korda, tee paus ja peale seda tee uuesti 15 kordust.

Kõverdatud jalad

Lama matil ja tõsta kõverdatud jalad umbes 90kraadise nurga alla. Aseta oma sirged käed maha, peopesad puudutavad maad. Lükka oma jalgu ja puusi kõrgemale, samal ajal tõmmates oma põlvi rinnale lähemale. Tee samuti 15 kordust.

Väljaastega õhulöögid

Mine väljaaste asendisse, kõverda põlvi ja viibuta tagumine jalg ettepoole, nagu lööksid kõvasti õhku. Tee seda sama ka teise jalaga. Kokku mõlema jalaga 15 korda.

Mägironija

Ole sellises asendis, nagu sa teeksid kätekõverdusi, aga lükka ka oma käed täiesti sirgeks. Pinguta kõhulihaseid. Too üks jalg oma rinna suunas, siis lase see sirgeks tagasi ja pane jalg tagasi samasse kohta, kus see oli. Tee sedasama ka teise jalaga.

Jalgratas

Ole matil selili ja pane käed pea taha. Kõverda oma keha ja jalgu ning proovi puudutada parema käe küünarnukiga vasakut põlve ning vasaku käe küünarnukiga paremat põlve. Tee seda kõike kiiresti.

Toolihüpe

Seda oleks hea teha ka väikese pingiga või siis äärmisel juhul tooliga, kus puudub seljatugi, et sa endale kogemata haiget ei teeks. Aseta käed toolile, ole ise täiesti sirge. Siis kõverda oma põlvi ja hüppa kiiresti ühele poole tooli ning sama kiiresti tagasi teisele poole tooli. Tee nii palju kordusi, kui vähegi jaksad.

Allikas: Bright Side

Vaata illustreerivaid pilte harjutustest SIIT.