"Ma pean selle kirja sulle andma," ütles ta jõuluvanale, keda ta kohtas Helsingis külastades sealset traditsioonilist Jõuluturgu.

Paberilt, mille William jõuluvanale ulatas, paistis justkui kiri, mille väike prints koolis ära täitis ja kirja üleval rõhutas ta ka, et on sel aastal hea poiss olnud. Ülejäänud listist tulevad välja armsad soovid, mida üks väike poiss jõuludeks ihaldada võiks. Prints William ja hertsoginna Catherine ei ole kunagi soovinud oma last liigselt ära hellitada ja on seega keelanud oma kodust ka igasugused elektroonilised seadmed.

Mida siis pisike George jõuluks palus?

Listis on ruumi viiele erinevale kingisoovile, aga 4-aastane prints küsis jõuluvanalt vaid ühte: politseiautot (eeldame, et mängu oma). See on imearmas soov mõeldes, et pisike prints võiks paluda ju ükskõik mida hing ihaldab.

Tundub, et jõuluvana plaanib ka ta soovi täide viia. "Ta ei kirjutanud üles väga palju asju, mistõttu ma arvan, et üks soov on täiesti okei," ütles William. See pole aga ainus kink, mille ta saab, sest kuigi teine kink ei saabu veel jõuludeks, saab noor prints peagi endale väikese õe või venna ning uuel aastal ka uue tädi!