Käsk number 1: Selleks, et saada endale kaunis nahk, mis on võrreldav Audrey Tatou omaga, tuleks oma nägu võimalikult tihti mudida. Enne meikimist kandke nahale rikkaliku koostisega kreemi ning masseerige seejärel tervet nägu umbes 3 minuti jooksul sõrmedega väikeseid ringe tehes. Lõpuks eemaldage üleliigne kreem paberrätikuga. Nii on näo vereringe parem, nahk näeb pringim välja ja meik püsib kauem peal.

Käsk number 2: Vähem on rohkem! Portselanjume, mis on sarnane Christina Ricci omale, ei ole midagi kättesaamatut ka õrna nahaga naiste jaoks. Näo puhastamisel ja hooldamisel kehtib vaid reegel: mida loomulikum, seda parem! Sest mida vähem te oma nahale erinevaid koostisaineid kannate, seda madalam on risk naha ärrituse tekkimiseks. Seetõttu on kõige mõttekam üksikute erinevate toodete asemel kasutada tervet hooldusseeriat, sest sellisel juhul korduvad erinevate vahendite koostisosad. Kõige paremad on rahustava termaalveega seeriad.

Käsk number 3: Eriti toitainerikka koostisega kreemide puhul tuleb ennast tagasi hoida! Kui kreemis on liiga palju rasva, loob see hea toitelahuse mustusele ning kui sellele lisanduvad veel rasupunne soodustavad koostisained nagu maapähkli-, seesami- või oliiviõli, on vistrikute teke sama hästi kui garanteeritud. Ka lanoliinid ja muud toimeained, mis teevad kreemiseks (nagu näiteks tsetüülalkohol), samuti mõned emulgaatorid, mis rasva ja vett omavahel seovad, võivad nahapilti rikkuda. Marcia Cross paistab seda teadvat, sest ta kuulub nende Hollywoodi staaride hulka, keda avalikkuse ees kunagi vistrikega näha ei saa.

Käsk number 4: Õige toitumine on oluline! Vitamiin A soodustab rakkude jagunemist ja elastsete kiudude tekkimist. Porgandid, hokkaido kõrvits, brokoli ja spinat ennetavad seega naha kuivamist. Toitumisekspert Keira Knightley teab seda.

Käsk number 5: Jooge vett! Jooge igal hommikul tühjale kõhule üks klaas vett, mille hulka on pigistatud poole sidruni mahl — nii jääb nahk värskeks ja pringiks ka aastate möödudes. Seda võivad teile vanduda sellised tähed nagu Anne Hathaway ja Sarah Jessica Parker

Käsk number 6: Korrapärane koorimine on oluline! Surnud rakud jätavad nahast värvitu ja tuhmi mulje. Tehke kindlaks, milline koorimisviis sobib just teie nahatüübile. Nii on surnud rakud võimalik eemaldada ilma nahka ärritamata ja seeläbi paraneb ka näo vereringe. 

Käsk number 7: Hooldage oma huuli! Tuul, küttekehadelt õhkav kuumus ja vähene hoolitsus kuivatavad huulte nahka, seda just eriti talvel. Hügieenilised huulepulgad või spetsiaalsed kreemid kaitsevad teie huuli ja takistavad naha omaniiskusel aurustumast.

Käsk number 8: Lõpetuseks kõige parem nõuanne: hea tuju on alati abiks! Nahk on hinge peegelpilt ning psüühiline olukord võib teie näonahalt vastu peegelduda. Seega võite endale ilusa näonaha saamise nimel teha kõike, mis tekitab head tuju. Šoppamine, jalutamine, sõbrannadega kohtumine- selliseid rõõme lubab endale isegi superstaar Kate Winslet.

Allikas: brigitte.de