Naiselik klassika

Ajatud tumedates toonides pikad kleidid sobivad kandmiseks ka sel sügisel. Vali naiselike detailidega maani kleit ning naudi tähelepanu kui filmistaar!

Julge metallik

Kui tahad enda riietusele pisut särtsu lisada, vali metallikvärvides kleit. Kas kargelt külm hõbedane või sügiseselt soe pronksikarva? Valik on sinu — sära nii eredalt kui soovid. 

Helged heledad

Et lisada sombustesse sügisõhtutesse pisut kergust, riieta end heledatesse toonidesse. Jällegi on sul vabad käed — võid valida nooruslikud pastelsed toonid või neutraalsed valged ning hallid. Tagasihoidliku kostüümi saad huvitavamaks muuta erinevate materjalide kombineerimisega. Sel hooajal on eriti moes nahk, pits ja karusnahk.

Sulnis lillemuster

Külm ja pime aeg on meil tõesti pikk. Õnneks ei ole vaja varjata, et sellel pimedal ja külmal ajal tuleb suveigatsus peale. Kanna julgelt suveõisi oma kleidil. Mustrid võivad olla suured või väiksed, kirkad või malbed — meenutus suvest toob naeratuse nii sinu ja kaaslaste näole igal juhul. 

Särtsakas punane

Kui sügishooaja neutraalsed toonid pole sinu jaoks, siis lisa kontrasti kirgliku punase kleidiga. Lisa punasele veel musti aksessuaare ning saad ühe selle sügise kõige kuumema kombinatsiooni.