“Suvel jätkuvad kevadised põhitrendid, kus rõhk on nii pastelsetel toonidel kui mustritel, kirgastel värvidel ning klassikalisel must-valgel. Suverõivastele omaselt on siluetid hoitud aga lihtsate ja õhulistena,” kirjeldas Kaubamaja ajakirja Hooaeg peatoimetaja Britta Ratas. “Värske tuulena on maksipikkuse kõrvale ilmunud ka midi-pikkus, mis ulatub vaevu pahkluudeni jättes õhku ja vabadust demonstreerimaks kingamoodi. Lisaks pikkustele on mängitud kangastega — suvises moepildis on küllaltki palju volange ja plisseere, lõiked on avarad ja voogavad. Kusjuures ei pea kartma, et taolised siluetid muudavad keha suureks ja kohmakaks. Õhulisus ja pikkupidi plisseerid jätavad just sireda mulje ja lisavad kehale graatsilisust, vajadusel saab pihta rõhutada jaki või pintsakuga.”

Särav pulmapidu


Foto: pressimaterjal

Pulmaetikett näeb ette, et valge värv jäägu pruudile ja must süngelt matustele. Värvide vastu pole aga kellelgi midagi − seega õrnad roosad, päikeselised kollased ja naiselikud punased on igati sobilikud kutsutud peokülalistele. Pikad kleidid lisavad omakorda pidulikkust ning struktureeritud jakid katavad paljad õlad ja käed.

Pidulik aktus


Foto: pressimaterjal

Suve algus toob endaga kaasa hulganisti koolilõpetamisi ja aktusi, kus nii külalised kui ka lõpetajad ise end üksjagu lille löövad. Plisseeritud kleidisaba lisab nii mõnegi sentimeetri pikkust ja sihvakust ning toon toonis jakike toetab komplekti tervikut ilma keha visuaalselt lõikamata.

Sume suveõhtu


Foto: pressimaterjal

Puhas valge on kahtlemata suvise hooaja lemmiktoon. Mõnusad vabaõhukontserdid mööduvad eelkõige pikas lendlevas kleidis ning raskepärane nahast jakk või vest lisab niisama naiselikule olekule parasjagu mässumeelsust. Valged puidust pärlid ja vöötatud piht on ainsad aksessuaarid, mida juurde vaja, ning stiliseeritud komplekt ongi olemas.

Asjalik tööpäev


Foto: pressimaterjal

Klassikaline must-valge kombinatsioon toimib alati ja sellega juba alt minna ei saa! Pikad seelikud ei pea kuuluma vaid rannaliivale või boheemlaslikule festivalile. Kontorisse vali peale veidi rangema lõikega pintsakuline, mis toetab asjalikku olekut. Kui oled lühemat kasvu, siis vali pigem puusadel või taljejoonel lõppev jakk, mis loob sobivamad kehaproportsioonid.

Rannast õhtusöögile


Foto: pressimaterjal

Terve päeva rannal peesitamine eeldab, et päevitusriietele peale visatavad rõivad on piisavalt lihtsad randa minekuks, aga parajalt viisakad, et otse kohtumisele tõtata. Pikkade seelikute kameeleoniefekt on tõesti kiiduväärt — valides veidike hoolikamalt pluusi tavalise maika asemel ja asendades rannaplätud kontsaga sandaalidega on rannast-linna-peale-komplekt hoobilt olemas.

Kinno ja kohvikusse


Foto: pressimaterjal

Maksipikkuse ja lühikese mini vahele jääb veel üks põnev pikkus − midi. See on parajalt lühike, et seelikusaba mööda maad ei lehviks, aga piisavalt pikk, et katta paljad jalad ja põlved. Ideaalne seelikuline mugavaks vabaajaveetmiseks ning piisavalt praktiline, et kannataks välja rattasõidugi.