Suve saabudes mõtleme kõik, millised värvid on just tuleval hooajal kõige trendikamad. Karolin õpetab, et sel aastal on moes ühelt poolt superloomulik ilu, mille tähelepanu keskmes on kumav terve nahk (selle eest hoolitsevad BB-kreemid), ja teisest küljest julgustatakse meigis "hullama" neoonvärvidega.

Lauvärvide poole pealt on üks ägedamaid trende metalsed geelja või kreemja koostisega lauvärvid, mis panevad silmad särama. Ka huuletoodete osas on suund läbipaistva ja kergema poole ning huulepulkade kõrval on sama olulised huulekreemid ja -läiked.

Ilutoode, mis on sel suvel kindlasti Karolini meigikotis aukohal, on päikesekaitsega BB-kreem.

Karolin Kuusik testis 2012.-2013. aasta jooksul müügile tulnud ilutooteid Cosmopolitani Iluauhindade võistluse raames, mida Eesti suurim noorte naiste ajakiri korraldab juba viiendat korda. Kuue nädala jooksul testis tooteid Cosmopolitani poolt moodustatud sõltumatu žürii, kelle liikmete hulgas lisaks Karolinile on tuntud kaunid naised Maarja-Liis Ilus, Mari-Liis Helvik, Marilyn Jurman, Keit Triisa, Kaisa Heinla ja Lana Vallo. Ühtlasi valitakse Delfi Naisteka portaalis ka lugejate lemmikud. Ürituse eesmärk on aidata Cosmopolitani lugejatel selekteerida poes müüdavatest ilutoodetest parimatest parimad.