Juba sügistalvel ei suutnud paljud suurilma moedaamid hämarates siseruumideski päikseprillidest loobuda. Talvepimeduses kandis kogu tõsiste trendiinimeste üksmeelne kollektiiv selliseid päiksekaid nagu
Madonna
. Suuri, pisut kandilisi, 80-ndate hõngulisi, kergelt roosakaid, võltskristallist südametega all paremas nurgas (seal kus on traditsiooniliselt autogrammi koht).


Iga kevad toob rahutusse trendikuningriiki uusi tuuli. Enam pole põhjust roosade prillide taha varjuda, maailm on niigi roosa ja helesinine- kui ei usu, siis vaata vaid kaupluseaknaid.
See soovitus kehtib ka Eestis, kuna me elame hetkel Kesk-Euroopa moeajas.

Aksesuaaritrendid käivad alati suurest moe kaadervärgist sammukse ees. Nad on globaalse moemasina valged laborihiired, või spioonid, kuidas soovite.

Hullutavad, hüpnotiseerivad kass-naised on alati, trendijumala tahtest sõltumatult suutnud suurte meeste suured südamed kiiremini põksuma panna.
Algaval kevadel on kass-naised ka moeilmas tegijad suure algustähega. Need salakavalad elukad on suutnud üheaegselt pea kõigi trendiloojate pead lootusetult segi ajada. Nüüd kloonivad trendijumalad päikeseprillide abil kasse ja kassikesi kevadistele linnatänavatele, nagu meil ilma nendeta hulkuvaid kõutse veel vähe oleks.
Kassisilmsed naised on adopteeritud 50-ndatest.Suurel Eklektikasajandil ei tähenda see kindlasti mitte seda, et kavalat kassinägu ainult poole sajandi vanuste ontlike retrokleidikeste taustal näidata sobiks.

Eklektikaajastu libakassid on nii kavalad ja mitmepalgelised, et võivad kassimaski ootamatult ning süüdimatult kasvõi 80-ndate aastate kohalejõudmist kuulutava diskopluusi kroogitud rinnataskust välja tõmmata.

Seda, kas ta tahab olla enesekeskne hulguskõuts, tiiraselt kräunuv emane kass või imearmas kiisukene, peab igaüks ise teadma. Reegleid ei ole ja piiranguid ei seata, teiega üritatakse lihtsalt manipuleerida.

Aga miks mitte olla vahel manipuleeritav, eriti siis, kui näiliselt abitust seisundist isklikku kasu saab lõigata. Kassisilmad sobivad pea kõigile näotüüpidele, hoolimata sellest tühiasjast, et nad nii jaburalt moodsad on.

Calvin Klein